Ramadhan Al-Mubaraq

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah umur aku masih di panjangkan. Hari ni ramadhan masuk hari ke 5. Semuanya berjalan denga sempurna. Cuma kesihatan aku sedikit terganggu pada ramadhan ke 2. Mungkin terlalu letih sebab balik kg sambut ramadhan hari pertama di rumah mertua. Meriah berbuka puasa di kampung. Baru terasa suasana berpuasa. tak mcm kat kl ni..lol..

Marlina dah makin sarat, minggu ni marlina ada check-up lagi di ampang puteri pada hari sabtu. doctor marlik cakap nak buat close monitoring kat baby aku pasal dah nak dekat due..

Emmm kejap jer rasanya, kalau dihitung2 ada lebih kurang lagi 5 minggu sebelum marlina akan bersalin. dan ini bererti lagi 5 minggu jugaklah aku akan menjadi seorang ayah... Alhamdulillah...

Comments

Popular Posts