Buah cinta kami..

Assalamualaikum wbt..

Jumaat (31 Oct 2008) - 3hari lepas (29 Oct 2008), maka genap sudah Orked berusia satu bulan. Alhamdulillah dia sihat, tak ada banyak masalah sepanjang aku dan marlina bersama dengan dia. Semakin hari sayang kami kepada Orked semakin bertambah.

Nurul Orked Qistina, terima kasih kerana hadir dalam hidup kami dan membahagiakan hari-hari kami. Moga kamu akan menjadi seorang yang mendapat redha dari Allah swt di dunia dan akhirat. Amin....

Apei - budak kampung.

Comments

Fakhzan Marwan said…
Salam Firdausssssssssssssssssss

wah
dah dapat baby dah!!!
tahniah tahniah tahniah...hahahaha..camna leh dapat jumpa saya nih...happy nyer saya....padan la dua tiga ari nih teringat awak jer...

sehat ker? sakit mata?still in bnak negara? :D

comel nyer ank...
Waalaikumsalam Miss Nur,
Saya pun happy dapat jumpa miss nur kat sini. Tak sangka betul saya.. Mcm mana leh dapat jumpa tu miss nur kena baca saya punya next post laa..
n a d e a said…
alahai..
comei btol anak hang nih
;)
Anonymous said…
When someοne wгites an paragrаph he/shе rеtains the
image οf a user in his/heг mіnԁ that how
а uѕeг cаn bе aware οf
іt. Therefoге thаt's why this post is perfect. Thanks!

my web-site; garden center services

Popular Posts