aper citer kepala otak gua sebu ni? (part 2)

aper jadah gua leh lupa ari ni hari jadi mak gua... patut arr mcm ada benda tak kena jer...

"Selamat hari jadi mama, moga panjang umur, murah rezeki.. amin..."

apei - budak kampung

p/s: mak gua punya ari jadi sama arr mcm hari gaji gua.. aper maksudnyer ni?!

Comments

ajed said…
amender lagu nasyid lak ni? cd karaoke aku mana?
mms1712 said…
mksdnye, ko kne ler bli ape2 utk mak ko.
send my regard n birthday wish to ur mom k!
ajed - cd karaoke mender plak ni? lu bagi saper? lu carik kat saper?

mms1712 - insyaAllah nanti aku cakap kat mak aku..pagi tadi dia cakap nak masak laksa, apa jadah nak makan laksa sampai mlm, perot melayu aku mesti meronta mintak nasik! rupanya dia hint aku pagi tadi.. blur .. blur..
n a d e a said…
hoh
apadaa.. da bg hint pon xleh ingt ker..
huhu
pesan kt mak aku aku wish die selamat hr lahir
pstu anta la sket laksa
ahaks...
;p
black da great said…
selamat hari jadi mak mertua ku!!!
nadea - hehehe.. laksa sold out! anyway thanks..

black - kalau adik aku nak kawin ngan ko, aku sanggup bagi ko kawin free.. kalau dia nak arr.. sendiri mau ingat la bro..
Anonymous said…
Infоrmative аrticle, ехactly whаt Ι was lоοking fοr.


Feеl frеe to vіsit mу blog - garden centers for sale

Popular Posts