tahniah...

Assalamualaikum wbt,


Selasa (18 Nov 2008) - Mungkin sebab terlampau gembira faizal dollah yang baru sahaja mendapat baby boy telah menelifon aku..

"Aku baru dapat baby lelaki, 3.25kg, pukol 3.05pm durham time.. Alhamdulillah semua selamat...Allahuakbar" katanya..

"Dude, tahniah lah.. Bini lu bersalin kat mana?"

"University Hospital of North Durham, nak datang meh arr.. kat Suite no 7, wad 8, tingkat 1"

"Nanti arr ada rezeki aku datang arr melawat kat spital"

"Tak payah arr..sikit lagi nak discharge dah!"

"Buduh..kalau mcm tu tak payah arr ajak!"

"Tahniah sekali lagi lah dude..Kem salam kat wife kau..mcm mana kau gumbira pun tolong tengok-tengok gak time malaysia. Kau tau sekarang kol berapa? Kol 3pagi dude.. ari tu pun kau call aku time mcm ni gak! aduuhhh..."

"suka ati aku arr talipon aku!"

apei - budak kampung

p/s: lepas faizal call, aku tak leh tido lagi, buat tahjud dan hajad, terus mengadap pc sampai pagi. bertanya khabar 2-3 rakan di london dan liverpool. Alhamdulillah semuanya baik..

Comments

coffeemaker said…
errrr...alamat umh saudara aper? nak salin sat...deepvali thn depan saya nak suh kwn saya dtg lah...

nanananaaa..toinggg...
nanti nak dekat hari gawai tahun depan saya bagi..
tarak-nama said…
sudah ada blog sekarang? sudah maju..

Popular Posts