aku mcm sibuk sampai ujung tahun..

Assalamualaikum wbt,

2-3 hari ni aku amat sibuk. soal personal, soal kerja, soal kutu-kutu kampung, dan soalan-soalan cepu mas dari bini aku.. semua aku harus pikirkan dalam satu masa..

15 hari lagi masuk tahun 2009. Dalam 15 hari ni jugak aku harus menyelesaikan:
1- menyusun semula jadual cuti-cuti malaysia aku yang musnah gara-gara pikah ketiga
2-menyelesaikan segala keje2 tertunggak, tutup akaun untuk 2008
3-mecarik jersi baru team futsal aku..
4-terlalu banyak kad kawin aku terima sepanjang minggu lepas dan minggu ni, yang tak bukak lagi pun ada.. jadi aku kena buat schedule. jadi bini aku tak perlu masak tengahari untuk 2-3 minggu akan datang..
5-gambar kawin azim-ila aku tak edit lagi... minggu ni mesti submit untuk print!
6-ooo yer... nenek aku buat kenduri sabtu ni.. ok noted.. aku dah update jadual aku..
7-aku kena call ampang puteri buat appointment untuk orked punya check-up. Anak aku nak masuk 3 bulan dah..
8-citer supernatural season 4 aku tak abis download lagi, gara2 dolpin rosakkan laptop aku!
9-slide meeting esok baru siap separuh jalan! arhhh...
10- keter patut service minggu ni.. KM dah lebih..
11- marlina pesan "bang, nanti tolong beli toster ngan microwave ujung bulan ni.. nak panas lauk n bakar roti senang!"
12-majalah dalam bilik buku aku berselerak, sejak kami ada baby ni, marlina dah malas nak kemas bilik buku aku.. mlm ni aku mesti kemas!!! MESTI!!!
13-pulangkan lense 22mm yang dipinjam dari che mad.. (che mad, bila nak makan sate?)

Ini yang ada dalam list aku setakat hari ni.. aku harap esok lusa list ni akan berkurang dan bukan bertambah!!!

apei - budak kampung

Comments

artsoul said…
tu dia..byk nyee...cuba kumpulkan sebulan,sure meletus tempurung kpala...
mrblind said…
penutup 2008 yang sadis..tahniah..hahah
razor said…
aku nk apply jd org gj korang. okeh?

huhu
artsoul - ni pun dah ada rasa mcm nak meletus dah ni..

mrblind - tq bro..

razor - gua mmg sedang mencari orang gaji, tapi mestilah seksi. lu tak seksi pun..
buyong yang garang.. said…
bai lu punya kasut bola bila nak amik balik? kang gua gadai kang!!
wah..semoga tercapai impian azam tahun baru nih.. hehe..
buyong - kau simpan dulu.. nanti aku amik!

nard indie winkie - mudah2an makbul..amin..
Jocko said…
Wah... orked dah 3 bulan... tak lama lagi setahun, pastu dah bleh merangkak berjalan...
goasop said…
orked? klasikal nama tu. best~ mesti bangga nt orked besar nt..

teacher: wht's ur name?
orked: orked *proud

ehe.
@tune® said…
giler ah...bz abes nih...xkejar aku nih
lizz said…
cepat2 buat!!! 2008 dah nak say bye-bye dah woo. neway, terkene batang idung sendiri ur tagline ar. oh, nmpak sangat aku tak reti bersyukur.muahahaha!! :( :P
goasop - heheh thanks. nenek dia bagi nama tu.

Jocko - tu la pasal. time fly very fast..

lizz - hehe tu la pasal.. kena settle semua cepat.

Popular Posts