chow..

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, hingga petang ini, aku masih lagi dapat bernafas seperti biasa, masih lagi berada di tempat duduk aku kat opis yang indah dan sejuk mcm kutub ni dan yang paling penting aku masih lagi ingat nama aku siapa..

Kerja-kerja menyediakan report ni nampaknya terpaksa aku tangguhkan dulu untuk hari ni. aku dah tak bleh tahan dah ni.. aku nak balik. nak main bola. kepala lutut aku pun dah ok dah.

ajed, black, ajis gemok, mail burger, budak2 kompang taman perumahan aku, dan kutu-kutu yang baru join team bola aku.. tungguuu.. hari ni aku akan mengentel korang seko-seko..

apei - budak kampung

Comments

Nad Eusoff said…
pergh..meroyan jugak yer nak menyiapkan report tuh? adoi ai..
farhanaLicious said…
haha. kesian nya.
mana lagi tensem? stadi @ keja?
KiKi MIkaSa said…
apei..apei...apei...
bawak bersabaq....keje tu kan punca rezeki...sabar la yerk...

ha... dah ok rupenyer lutut ko yerk... tak per esok aku test ngan stapler besar tu cukup...ahaksssss.....
Dee said…
salam kenal...
nad eusoff - tu laa.. nasib baik dapat gaji. kalau tak memang dah lama aku bakar work station aku ni..

farhanalicious - dua-dua tension. dok rumah tengok astro paling best!

kikimikasa - kau ingat ko sorang jer laa ada stapler?

dee - hi dee, salam kenal.
salam singgah *toink toink* tinggal jejak...=P

opis sy pun sejuk cam kt kutub..adesss...

Popular Posts