HELP ME.. URGENT!

Tolong bagi tau aku satu tempat yang aku tak akan nampak NOMBOR??? aku nak muntah tengok nombor!!!

apei - budak kampung

p/s: penyakit ni akan datang setiap hujung dan awal bulan bila aku nak siapkan report! tapi kali ni aku memang betol2 tak tahan..

Comments

n a d e a said…
hoho
kate finance dept
kalo xjmpe nombor xsah ah wei
huhu
kalo nk muntah, muntah je la kt nombor2 tu
hehhe ;)
maka aku pun jadi bengang bila reconciliation aku tak balance sampai 10 angka jumlahnyer.. terus aku bancuh nescafe panas. sekali hirup nescafe pun abis.. tak sangka bila aku jadi bengang lidah aku pun jadi kebal dari kepanasan..
(arhh ayat pun dah mcm sampah!)
antusabun said…
Pulau Jerjak lu tau? Saner takder nombor..
antusabun - kalau gua pi pulau jerjak abis arr anak bini gua tak makan.
KiKi MIkaSa said…
ko gi kat gua la beb...
tak der no tak der tulisan..
hahahah..aman hidup beb....

tak pun ko duduk bawah meja..
kawan ngan Ju onn (betul ke eja nih??)

tak pun..ko balik umah tido jerk la... tapi dalam mimpi nnt mesti ko terbayangkan recon ko...wakakakakak...samer jerk...

hidup tak best tanpa no.... kuang kuang kuang.....
kikimikasa - hari ni sehari suntuk hidup aku selebungi mendung akibat membuat recon.. aku nyaris nak minum air sabun kat pantry tadi. nasib baik akak cleaner tu tahan aku..
ita.itu said…
kah.kah.kah..ko duk umah je la x yah keja..hehe
Deqna said…
Salam,

bila org dah datang melawat kita, kita pun kena melawat org tu balik..hehe

nice blog here.. I find it funny..
ShiDa said…
gi kat bulan bro!!

before ko gi..ko pk 5-6x
1. ko dah ready ke nnti sure glamour
2. sanggup ke diterjah dek BPR sbb mengenakan charge mahal dlm seminar tggal di bulan
3. nnti aku pk lg ehh
hahahaa
KiKi MIkaSa said…
patut arr byk cop jari ko kat tempat sabun tadi... wakakakak..... x kan sampai minum air sabun beb. kalo aku jadi akak cleaner tu kan...aku siap bekalkan lagi sabun byk byk... kasi ko kembong minum air sabun...wakakakakakakak... amik sumer....

Lek la. Kacang jerk recon tuh. Heheheh. ko rendam recon ko tuh, minum airnyer...konfom esok ko takyah gi keje pun dah siap.... heheheh

beb, aku tgk rambut hang makin luruh arr sekarang.... sabar beb....

Peace!!!!
ita.itu - emm ok gak idea ko tu. nanti aku tanya boss aku leh tak?

Deqna - tq..

Shida - agak2 kalau aku jalan kaki pi bulan start dari petang ni, bila aku leh sampai ek?

kikimikasa - patut arr tuhan tu takdirkan aku bukan milikmu..
Nad Eusoff said…
ha...jamban takdak no...ahaha
KiKi MIkaSa said…
ahaksss......

"walaupun rupamu tidak ku kenal
tetapi..rambut togelmu tetap ku ingat"

wakakakakakak......
nad Eusoff - jamban kat opis aku ni ada no. tau no aper? no giliran. Pasal staff opis aku ramai, tapi jamban ada satu jer.. kena beratur amik no giliran..

kikimikasa - ada citer di sebalik rambut botak aku ni.. nanti lepas rambut aku dah bercambah skit aku citer arr kenapa aku jadi mcm ni..

Popular Posts