kau bukan ada keje pun!!!

-Lunch hour-hari ni-

greeett.. vibrate hp aku bunyik..fairus call..

Fairus: Woi cepat arr turun.. aku dah lama tunggu kat bawah ni..
Apei: Ko ngan saper?
Fairus: Mokzani..
Apei: 5minit!
Fairus: Kau buat aper lagi? dah kol 1 lebih ni.
Apei: Buat keje laa..
Fairus: Kau ada keje ke? bukan kau makan gaji buta ke?

atas kanan: aku, bawah kanan: fairus, kiri: workstation aku.

-ikot pirasat korang laa bila tengok workstation aku ni, rasa-rasa aku ada keje ke tak?
-suka kau jer ek fairus cakap aku tak ada keje.. ingat company ni abah aku yang punya?

apei - budak kampung

p/s: balik awal skit arr ari ni.. lepas magrib ada meeting AJKKK untuk gotong-royong anak pak abu PAS nak kawin..

Comments

KiKi MIkaSa said…
ala...ko sajer jerk selerakkan tempat keje ko ngan kertas kertas tu kan....

bukan selalunyer ko mmg tak der keje ker???

hahahahahahah......
Dr. Arina said…
oh yg orked qstina tu baby ke? i mean your baby ke? hehe. cute2. selamat jd bapa mithali. keje elok2!
Jard The Great said…
workstation kenala mcm tu rupa dier... nnt kantoi dgn boss..
kikimikasa - kau pun sajer je kan..

Dr Arina - yer Dr. Orked tu baby saya.. tq for the wish..

Jard the Great - tapi rasa semak sgt la plak..
~mardihah~ said…
ya ampun...tu belum tgk apei menjerit...tensen sebab akak angkat dia dah balik. Tu belum tengok dia dengan sengaja menyelerakkan kertas atas meja..kunun aje tu!

huhuhuhuu
hahahahah...komen2 diats telah menkantoikan anda...nampak sangat xde keje...tp kita 1 geng...ahaksss..
korang ni sumer betol laa.. aku mmg bz.. sampai blog pun aku update sehari 3 kali jer.. tak cukup ke membuktikan aku bz tu?

Popular Posts