lembu..

Assalamualaikum wbt,





gua tak pikir lembu pandai membaca. aper punya lembu la manusia yang letak signboard ni atau gua yang blur tak pandai menilai sebuah hasil seni?

apei - budak kampung

Comments

razor said…
masok.

zaman bila punya signborad tu pei?

semak2 mcm tu lembu pun tanak masuk.

hehe
lela said…
Tu dia tujukan pada tuan lembu tu kot...hahaha. Lembu tak pandai membaca...:D
sharamli said…
pergh...
mmg r lembu xpndy baca...
sian gak kdg2...slalu sgt lembu kna c0p b0d0h..sikit2 BoDoH CM LEMBU..
paiseh said…
tak baik sekat rezeki lembu.. kemahen hijau background haa..
Jocko said…
kesian lembu...
dah nasib jadik lembu...tp manusia yg buat signboard tu mmglah sama bodoh mcm lembu kot..dari buat signboard ada baiknya buat pagar terus...
goasop said…
haha. kelakar gak. apesal tak buat pagar ke? buat sign board pun, kalau tuan lembu xde.. lembu leh menonong je masuk. bukan drg pndai bace pun.
aKu..DiA...kAmU said…
Aikk..lembu pokcik aku lain lar. Mmg beliau x tahu membaca..tapi lembu ni dia faham org ckp.

Pokcik aku kat kampung tu tunjuk kat lembu dia signage lembu pangkah...pastu geleng2 kepala..(sambil tunjuk gambar lembu pangkah pastu silang tangan dia berulang kali) betul aku x tipu memang lembu dia x masuk kawasan tu.
Monkey D Luffy said…
lembu tgk gambar tu jer kot.... hahaha
thaliana_damia said…
maybe lembu akan kata ..i'm hot sebab manusia sanggup letakkan mukanya pada satu signboard ...maybe lembu di kawasan tu amek kelas untuk lembu ...ala ala kelas untuk orang dewasa
mayb sign tu utk tuan punye lembu kot.. kot2 dorg nk bwk masuk lembu dorang kt area citu ke.. hahaha

tp sayep rase laa lembu cam je kot lukisan gmbr kt papan tu.. hahaha
so nanti, ye interpret sdiri laa maksdnye..ngeh3
lizz said…
die tujukan buat si pengembala lembu tu. yg tu, aku bley terime tapi signbod tu giler zaman bler punye wei?usang!hehehe
eliza said…
lembu tak pandai baca..tapi kalau tengok gambar mungkin ada ok sikit la..hehehe
Nazz said…
Nak tanya sikit.. yang buat signboard tu org ke lembu..?
vidadarisakura said…
gila educated lembu sana tu..haha
lu buta seni la...
buta huruf x?

lembu g skolah ma...
skang da xde bodoh macam lembu!
mrblind said…
kawasan mana ni weh..gila jakun
e-leeyana said…
lg..tuan lembu la g kne tulun...
ABANG AN-DY said…
Lembu punya sainbod!
Nad Eusoff said…
ei ei bro
u wat lawak..
aahahaha
setuju ngan pendapat apei!
Lina said…
salam....bg aku gelk...hahahahahhaahahhahaahhahaahahaha
hahahahahahahahahahahahahah
pya lah kedekut x bg lembu masuk ragut rumput yang sedp2 kt sana...kalau aku bg jek..coz aku x pyh uph org nak sabit rumput tu...lalalalalala
jmt kos aku..
aku da guling2x baca enty nie..
sebelom nie..baca pasal 'kapak'.. skrg nie plak pasal lembu...

har3x..mmg kelako.
mana la ko rembat gambo nie..mmg ko snap eh.. kataku sambil mengesat2x air mata yang berlinangan

Popular Posts