soalan.

Assalamualaikum wbt,

gua ada satu soalan. saper boleh tolong jawap.

apersal pompuan kalau shopping leh berdiri/berjalan sampai 3-4 jam tak makan tak minum steady jer?

gua memang buntu!

apei - budak kampung

Comments

miszrLina said…
to Apei,

terima kaseh krn musykil.
terima la hakikat... itu adalah tabiat semulajadi kaum2 saye...

wkakakka....

klu ati bimbang, runsing...
dapat lak shoppin.. mak aiii....
sOnoknye....huhu
AHMADSUFI6177 said…
hahaha... sifat semula jadi kot... hhmm... excited mmg gitu.. aku pon kalo excited, sume lupa and bertenaga jer... ( bukan shooping la.. )
life is ... said…
There is one psychological term "flow" (Mihaly Csikszentmihalyi) in which states that people are most happy when they are in a state of flow— a state of concentration or complete absorption with the activity at hand and the situation. The idea of flow is identical to the feeling of being in the zone or in the groove.

Shopping = groovy for females, Jamming, head banging (sebagai contoh sahaja) = groovy for males...

Sorry if it is a bit technical. But it is scientifically proven. Cheers!
mEiZ AraNda said…
heheheh
itulah istimewanyer WANITA...;P

sama mcm lelaki naper pas makan MESTI HARUS WAJIB nak berasap???

makan td x mengenyangkan ker??
hahhaaha

to yg smoker laa...
thaliana_damia said…
aku perempuan dan aku jawab ...sebab aku bleh hilang stress time shopping...sebab aku betul betul nak pilih the best product ,,,sebab saja saja nak exercise kaki
Monkey D Luffy said…
hormon adrenalin digunakan masa2 kecemasan / teruja... meningkatkan kuasa otot.

maybe masa shopping kadar adrenalin perempuan meningkat kot... ahahha
paiseh said…
level bulih masuk Sukma nih.. hahahaa..!!
k.e.r.i. said…
kaki dieorang kuat seyh.
lepas satu shopping complex then shopping complex lain pulak.
pening la awek aku dulu tu.
aura tuh..
lu jgn kasik die minum kacip kak timah...
kang 8-5pm die leh berdiri
kEy said…
sbb aku mls exercise, sekian terima kasih~
lalala~!
BudAk hijAu said…
power of shoping!!well... agagagagag...

tapi..pas shoping...cuba tngk ape yg jd..hehehehe..
sama seperti boleh tahan sakit melahirkan anak,

lelaki memang tak boleh tahan.
Izyan Nadirah said…
3-4 jam tak cukup. minimum kena 6jam. satu bentuk eksersais untuk mengurangkan lemak2 di betis.
Ahkak angin ngan entry ni! said…
Meiz Aranda & Bakri nyer jawapan bagus! Akak suka!!!

Kenapa ko tak tanya, camana org pompuan boleh tahan & kuat bawak anak dalam perut selama 9 bulan? Lagi lama dari waktu shopping tu tau!!!

Camana org pompuan boleh bangun awal pagi dari suami & mampu untuk jadi superwoman membuat segala rutin2 harian sedangkan yg banyak 'disuap' kat wayang atau TV, kononnya lelaki ni jer yg selalu nampak kuat dengan citer superman nya la, ironman nya la... bla.. bla... bla... bluwekkkkk
antusabun said…
Jin shopping dah merasuk. bukan setakat 2,3 jam. 2,3 hari pun tahan..
mrblind said…
3-4 jam belum cukup perempuan lagi tu..gua biasa kena sehari semalam..hahaha
razor said…
lagi satu soalan

kenapa diorang larat bawak barang2 shopping diorang tu tapi kat umah, pasu bunga diorang tu same je berat, jadi tak larat la pulak...
DarabDua said…
tuh makna dia hantu soping dh mari!
blk tgk lepas soping.
tido macam nak mati.
heh!
Deqna said…
itu adalah perkara biasa.. org pompuan pun tak tau nak jawab nape.. ia datang secara semulajadi..hehe
Sulela said…
Errrr...mungkin otot kaki pompuan tu lebih kuat daripada otot kaki lelaki...hehehe
KiKi MIkaSa said…
pompuan mmg kuat...hebat gitew.... lagi satu...SUKE HATI LA>.... ahhahahahah
esca said…
shooping klu duit byk mmg best..
dh x ingt penat lelah dh... janji puas hatii.. berdiri 1 hari pon tarak hal punya kecuali lapar.. lapar kena lah duduk dan makan..

Popular Posts