Friday, March 6, 2009

tinted..

Asssalamualaikum wbt,

gua nak tanya, saper tau kat mana ada tinted murah? gua nak pasang satu layer lagi tinted kat pintu belakang ferarri gua...

16 .:

arfahadnan said...

pakai ferrari tapi nak tinted murah...
aper brg...

haih..

apei said...

keadaan ekonomi tak mengizinkan..

mEiZ AraNda said...

heheheh
amek palstik sampah jer laa kalau nak murah..;p
hehehehe

dakgilachoc a.k.a nani said...

tatauuuuuuuuu....tin kosong taula..byk kat shopping kompleks tu...pungut jerk..wakakakaka...

ijechan said...

tah!~ kete ferrari, mau tinted murah~ xde class la bro!

razor said...

kat kluang

Jard The Great said...

ferrari?? pergh!!!

nurain said...

ngahahha..
tengok perataan ferrari 2 pun dh wat sume org salute. tapi nak pki yg murah punye?

ferrari cetak rompak kot..kihkih

paiseh said...

lu pegi kedai KOOL TINT kat setiawangsa.. area CIMB.. ok kut.

*gua sengaja tak komen entry sebelum. hahahahaha..!!

eliza said...

tak ferrari la namanya kalau pakai tinted yg murah..hehehe

@t00neY r00neY® said...

kalau pakai ferari...bukan die mmg bg cermin gelap ke?
wa nyer gelap smua..ngan tayar n kete skali gelap

mrblind said...

ceh..berlagak..

artsoul said...

woii,dasatnyerrr...pakai ferrarriiiiii...

Nad Eusoff said...

ahaha gelak bace 3 komen teratas..
ngeee
tak yah murah2 la bro
dwet berkepok lam poket tuh..
ngeeee

apei said...

meiz aranda - aduh.. bini gua pun bagi pendapat yang sama mcm ni..

dakgilachoc - tin kosong mana leh buat tinted sis..

ijecha - alaa biasa arr rakyat malaysia.. tak semestinya ferari tu mesti ferrari, kita kan creative.. waja pun boleh jadi evo aper..

razor - ooo yang kat sebelah kedai leman popia tu kan?

jard the great - lu nak ke? gua ada 2 bijik, stesen minyak shell kat cheras ni bagi pasal pasal gua isi minyak full tank ari tu.

nurain - cetak tu mungkin laa.. tapi rompak..opss gua tak merompak kereta..

paiseh - murah ke bro kat situ? ok petang ni gua tengok.

eliza - tak per orang bukan tau pun.. kalau keter mahal pakai sparepart local pun orang kata original.. hehehe..

tooneyrooney - lu beli second-hand kot.. kalau baru punya tak tinted lagi.. hehehe..

mrblind - jgn marah brader.. bagi la gua ruang skit untuk bersikap angkoh..

artsoul - tu pun keter maid tu..

nad eusoff - gua musykil mcm mana ada orang leh tau kedudukan ekonomi gua ni?

Ahkak belakang said...

Woit, balik Perak, ada satu murah kat Manjoi! Nak detail datang belakang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...