Friday, April 24, 2009

gigit tangan!

Assalamualaikum wbt,


Saper ada cara nak kurangkan aktiviti gigit tangan yang anak gua suka buat ni? Gua pantang betol lepas dah gigit tangan kesat kat muka gua!
apei - budak kampung


19 .:

Izyan Nadirah said...

alah comeyl!~

biar la dia nak tepek kat muke ko.

Miss Izah Mohamed said...

alahai.. bese laa tu baby..
baru nk tumbuh gg kot..
dats y suke geget2 jari.. ngeh3
lagipun.. bkn org len.. anak sdiri gak.. whee~

sharamli said...

kasi puting..x p0n nma ap tah benda alah yg lembut2 pastu ad air lam tu...

tp kal0 kasi puting kang gigi x cun lak...

biar je la..kang bas0h balik muka tu

su said...

alololorrr..tomeynyer anak apei sowang neh!

alaa...air liur tuh nanti yg apei rindukan nantikan...

Liliyuli said...

comel sungguh la anak bro..ibu dia pun cantik..

@tune® said...

tarik tgn dkie jgn kasik masuk lam molot...

qishie said...

ko gigit tgn ko
ko sapu balik kat muka dia.

baru cool~

haha

Saichou said...

bg la dia pmainan...gigit jari tu, sbb boring kot...

Monkey D Luffy said...

best!

Sulela said...

Takpe la...air liur baby wangi la...hehehe

Apei, comelnya Orked. Rasa nak cium2 je dia...

melon. said...

comel gila.
pakai kan dia sarung tangan.
tak pun bagi dia makan coki2 mungkin.

Ahkak said...

Baik dia gigit jari tangan dari ibu jari kaki. Kalo ibu jari kaki, tanda nak dapat adik... kui kui kui

Normal la tu... gusi dia dah start gatal kot... cari la teether..

paiseh said...

gua ada method paling kejam - potong tangan.

jangan lu buat pulak!

mrblind said...

hah..biar la dia..kecik lagi tu..

citahrudin said...

hah..x kesah lh..salkan beliau chumel..

xillix axillixa said...

ya bapak orked!!!

anak saya yang baru 7 bulan pun gitu.... dah gigit jari... dia masuk pulak tangan dia dalam mulut ibu dia... apa nak buat...

redSeptember said...

dia tgh nak teething tu (REd dah lepas posting paediatrics), jadi, dia rasa kurang selesa sket. kasi dia that teething rubber yang boleh beli kat mothercare tu kan.

atau....

sebelum dia lap kat muka hang, hang tala balik kat muka dia huahuahua....

HazirahMahadzir said...

mak aku ckp,bdk2 besar ni tgh gatal gusi!

xD

K H A Z I N A T U L A S R A R said...

haha,comey je orked, biarla orked nk geget tangan pun ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...