boss saya mau cuti boleh ke?

Assalamualaikum wbt,

Hari ni gua tak cukup tido, kepala pening. Roti bakar sapu kaya yang bini gua buat pagi tadi pun gua tolak tepi. Minum milo pun rasa mcm minum air paip. Malam tadi start dari pukul 2 pagi sampai azam subuh Orked tak nak tidor. Meragam.. gua bukak tv citer karton disney diam pulak.

Aduh....

"boss, nak cuti hari ni boleh tak? mau tidooo!"

apei - budak kampung

Comments

Jocko said…
ahhhh... tak bleh,,,
arfahadnan said…
aku dah sampaikan hasrat hati ko yg nak cuti tuh kat bos ko..

tapi harap maaf..

bos ko kata tak leh cuti.. keje banyak..

ko gi lah tido kat bilik stor ke.. bilik file ke..bilik server ke.. bilik server mesti best.. sejuk jer..^_^..
@tune® said…
boleh..
bole..
wa kan boss yg baik...
antusabun said…
Boleh, takda hal.
Tapi gaji tolak tau..
Saichou said…
boleh tp keje kena siapkn dulu (alasan my boss bila nk mintak cuti)
mrblind said…
tak logik langsung alasan..hahaha
sharamli said…
nak balik teman 0rked tgk kat0n la tu...
CHEDEM said…
Aku ada tips...ko buat2 tangan menekup muka.Pastu layanla tdo sejam dua.Kot2 ada orang tegur katala pening.*taktik gempur ini berjaya di ofis aku*
salam bro.
jd cuti ker tu ?

orked meragam nak tgk katun yerk..
alahai, bijak2...hehe
Monkey D Luffy said…
orked layan disney ker semalam?

hehehe
mEiZ AraNda said…
AAH

ntah2 ye nak lik teman orked tgk disney channel nie.;)
hehehhe...kesian dia....g laa tido bawah meja jer ek.;p
apei said…
untuk makluman semua, gua tak dapat pun cuti semalam. siap kena sambung kerja shift malam lagi. amacam ok?

Popular Posts