Wednesday, May 13, 2009

genap 40

Assalamualaikum wbt,

Hari ni genap 40 tahun tragedi 13 mei 1969. Orang melayu, pahamkan dan semat dalam kepala otak elok-elok. Jgn sibuk nak shuffle kat depan KLCC 24 jam. Gua rembat kaki seko-seko karang!

Tak nampak gua tengah serius ni..

apei - budak kampung

13 .:

sharamli said...

pergh....garang!

antusabun said...

shafel sihatkan badan...kehkeh

paiseh said...

ajak gua skali...
dah lama gua rasa nak sabit2 kaki budak2 menyumpil kat situ..

Aku... Dia... Kamu.. said...

Org melayu skrg dah layu. Muak aku bace citer2 politik skrg. Nasib baik aku bukan org melayu...hahhahah..aku org jawa!!!

@tune® said...

shuffle
dangdut pon xbley kn!!!

mEiZ AraNda said...

hehehehe
garang giler!!!

tp 13 may besday best fren ninie gak..;)

arfahadnan said...

garang nyer ko nih...

aper yg berlaku pd 13 mei .. aku tak dapat rasa dengan detail aper perasaan tu.. tapi aku selalu jugak mendengar cerita2 di ketika kejadian itu especially dari cikgu2 masa secondary yg mengalami nyer sendiri.. hope ia tidak akan berulang lagi..

Jard The Great said...

erkkk....tatoot dgn entri neh..

Che Dem said...

Yups....mesti ingat.Mesti....

mrblind said...

13 mei..
blog gua kena blok..best kan..mcm setan..hahaha

influenza said...

seram tengok ko serius...
seram lagi dgr tarikh 13 mei 1969...

Sulela said...

Melayu mudah lupa? huhuhu

apei said...

sharamli - tu tak garang sgt lagi tu..

antusabun - buat haus tapak kasut jer gua tengok.

paiseh - nanti gua sms lu!

aku dia kamu - gua dah agak dah lu ni jawa.

tune - aku kata tak boleh! nak dangdut pi kelab dangdut arr

miezaranda - tu garang sikit baru tu.

arfahadnan - nanti baca dalam google.

jard - hehehe...

blind - gua dah kata blog lu mesti dah kena santau tu!

influenza - pastikan 13 may takan berulang.

sulela - kuat makan semut kot! hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...