Wednesday, May 20, 2009

Jeram Perlus - Siri 2

Assalamualaikum wbt,


Sumpah memang gua dah tak nak cerita pasal naik bukit hari tu, tiap kali kalau gua bukak cerita mesti hati gua naik panas semacam memikirkan berapa botol darah gua disedut pacat. Penat gua makan biskut mery, kerepek pedas, kuih bangkit. Minum air milo, 100 plus, air mineral. Perot gua dah proses jadi darah, dia senang ajer datang nak isap. Samseng betol perangai!

Jeram Perlus siri 2 gua publish dengan perasaan penuh berat hati. Nasib baik gua ada mimpi orang tua janggut panjang pegang tongkat suruh gua publish gambar yang gua tangkap. Kalau tak jangan harap gua nak tunjuk.

Saper komen cakap gambar ni tak cantik, gua terajang terus kat dada.

sebaik sampai terus gua pasang kemah yang kaler silver tu. gua amik grand stand dekat skit ngan air terjun nak berak pun senang. itu semua strategi. gua berak kat atas, faizi mandi kat bawah..wahahaha..

pool dia tak dalam sgt la.. average 4 kaki.


air yang mengalir tenang setenang hati gua. Ni pot rasmi aktiviti gua.


Air terjun jeram perlus

air terjun jeram perlus


air terjun jeram perlus


air terjun jeram perlus - tinggi dalam 200m ++

apei - budak kampung

p/s: faizi, lu jgn kasi sebar gambar gua tengah berkemban. nanti terjejes plak periuk nasik jehan miskin.

13 .:

@tune® said...

huh
lawo
kompem wa xkene sepak kt dada

siyes air terjun lawa..

sapai ati lu xajak gua...

mrblind said...

setakat 4 kaki..gua tak heran la wei.kurang-kurang 20 kaki..baru true..hahaha

arfahadnan said...

windunyer ngan air terjun...
lama tak gi menghayati keindahan alam..


*ko lagi seksi dr jehan miskin keh? yerlah kan.. aku lupa ko pernah kata muka ko cam kahoe..

antusabun said...

jeram Perlus ni kat mana sebenarnya?

paiseh said...

peh...!!!
lu dah buat gua cemburu ni brader.
teringat zaman2 gua jambori dulu. haih!!!

sharamli said...

jehan miskin?perghhhhhh...xlayan kal0 b0dy cmtu.....

mEiZ AraNda said...

hehhehe
bestnyer...

tp kan bro...jeram perlus tu kat mana ek?

apei said...

tune - nanti gua ajak lu.

mrblind - 20 kaki tu dah tahap kolam olimpik tu.

arfahadnan - bukan muka gua mcm kahoe, tapi kahoe yang muka mcm gua.

antusabun - 4 jam mendaki dari air terjun sg gabai hulu langat.

paiseh - aper sgt la jambori pengangkap tu. duduk ajer dalam hutan tapi makan mcm kat restoran. mana real.

sharamli - tak layan sudah...

apei said...

miezaranda - mmg best. bebaloi mendaki walaupun penat. kat hulu langat.

Saichou said...

cantiknya...kalo saya, psti setiap sudut, snap picture byk2..

Sulela said...

Apei, nak cilok gambar tu sekeping dua, bley tak?

apei said...

saichou - memang cun, sampai lupa nak shoot gambar.

sulela - ok jer..

Anonymous said...

qfwc sgvsk [URL=http://www.porntubescan.com]erotik[/URL] ssymaa t jh w frg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...