Mendaki gunung..

Assalamualaikum wbt,

Pagi tadi gua telan telor separuh masak 2 bijik, tengahari gua makan nasik beryani kambing, malam ni mesti bini gua masak sedap-sedap pasal besok gua akan bertolak dalam ekspidisi panjat gunung.

Tinggi tak tinggi sgt, rendah pun tak la rendah sgt. kira-kira kena bermalam jugaklah atas gunung tu sebelum puncak ditawan.

Minggu depan gua balik. Doakan gua selamat.

apei - budak kampung

p/s: Che Mad, kasi bawak tong oksigen lebih, Abg Me sleeping bag ngan mess tin kena bawak.

Comments

ajed said…
apei, lu nak bawak surya tak? gua siap-siap 2 kotak cukup tak?
apei said…
cilaka, gua nak panjat gunung nak udara segar, lu pulak nak bawak rokok. 2 kotak cukup la tu..
sharamli said…
bwk 0rked skali
n a d e a said…
wooo
gunung apakah itu? best nye..
huhu
@tune® said…
kalau xselamat..
patah balik jer
antusabun said…
yang lu nak bawak tong oksigen pehal? bukan everest pun gua rasa
arfahadnan said…
ngeee~~
aku lama teringin nak panjat gunung kinabalu tapi tak tercapai lagi..

ko panjat gunung aper nih?
aku doakan ko selamat pergi dan balik..

apei boleh!!
Sulela said…
Apei, nanti snap gambar best2...hehehe.

Selamat pergi dan selamat balik ye Apei...hati2 di dalam hutan, jangan cakap besar dan takbur...
paiseh said…
jgn lupa mintak nombor ye...
CHEDEM said…
aku dengar kalo orang hati tak bersih selalu kena ganggu...iyer ker

Popular Posts