Monday, June 15, 2009

cukup sampai disini..

Assalamualaikum wbt,

Gua ingat nak berhenti main blog. Anak gua dah semakin membesar dan memerlukan perhatian dari ayahnyer.

Selamat tinggal blog.

apei - budak kampung

14 .:

mrblind said...

heh..havoc je lebih..

acu aza damia said...

weh, ko biar betol bro???!!!! Siyan orked x leh baca dah cerita2 apaknyer masa memuda....

*Miss Geli^ said...

dia ni drama queen tol..ni mesti nak suh orang pujuk ni...

aku bini orang, kalu pujuk bukak baju pun mesti ko tak layan..nanti aku suh budak bujang pujuk ko ek?

citahrudin said...

ni lawak hari isnin ke hape ni?

arfahadnan said...

nak pujuk yer...

alalala...
jgn le benti..
nanti aku kehilangan 'kahoe' aku..

..^_^..

paRi-paRi sYurGa said...

kak geli...
sayep bujang lg!
saye..!
saye...!




hahahhhahaha..
mampus aku.

CHEDEM said...

Ala bro jgn buat selalu..part time sudehhhh

mEiZ AraNda said...

alaaaaaaaaaaaa
jangan laa chalo bro!!!

Nur said...

kalau alasan awak menutup blog ini adalah kerana Allah swt, ya silakan....otherwise, tiada alasan apa pun di dunia ini yang mampu menghalang awak menulis..

teruskan lah menulis, kerana jihad itu ada dalam beberapa bentuk!

owh, i need to talk to u regarding some data collection...boleh kah beri number phone? nanti saya call

redSeptember said...

ntah apa apa ntah

mak ceq, anak dia semua pun dah semakin besar, takde pun dia berhenti blogging.

siap plan nak upgrade blog lagi.

tak darah muda betul la hang ni.

cett!

antusabun said...

Idea genius. Ingat nak folo skali la

fifa. said...

nda boleh wehh.
kim slm kt baby.
(;

ajed said...

dah mcm cilaka alasan. cakap ajer la lu nak main game tanam pokok kat facebook tu.

lina said...

apa brabg buat kje sepruh jalan...smpai nazak r berblogger:d

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...