Tuesday, June 2, 2009

sibuk

Assalamualaikum wbt,
Minggu ni gua sibuk. Bukan main-main punya sibuk. Nak lepak kat kedai *makcik sukat minum teh pukul 10 pun tak sempat apetah lagi nak tulis-tulis blog. Polisi baru di bawah pemerintahan adik beradik Chen Peng "jika anda mampu berjalan ke tandas, beerti anda tiada kerja!". Cit! Gua dah spare 3 botol kosong air mineral. Kalau bugler boleh buat takan gua tak boleh.

gua dah rasa mcm badut

apei - budak kampung

p/s: makcik sukat ialah peniaga gerai dekat opis gua.

11 .:

najwa hazirah halmi said...

xder keje klu mmpu berjalan ke tndas???
bes tuh...xkn xyah g tndas???

*blog-walking

arfahadnan said...

aku pernah gak rasa nak pegi jamban pun tak sempat..

tapi amat melampau kalau tak gi jamban.. nanti kene batu karang pulak.. sapa yg susah..?

mEiZ AraNda said...

heheheh
perghhhhh g gents pun x bleh???

atle ♥ waT¡e said...

waa...aku pun x sanggup!

*Miss Geli^ said...

kao gile? kencing tak payah basuh??

tahik pule bole muat kah dalam botol minerel tu?? ko pun agak agak la!!

redSeptember said...

kalau berjalan ke tandas bermakna takde kerja,

jika blog-walking? tu kira kerja la tu kan.

sila jangan kasi alasan xmo update blog arrr....

CHEDEM said...

Apei cuba lu try minum banyak2 pastu naik bus express yang tak akan berenti.KL-Penang.Azab...azab...

Cik Zura said...

lu ke yg bawak moto tuh.. lu mmg sibuk lah cengginin..baru aku pecaya.. tapi lu tau tak stadium kg gua dah runtuh... sedey la.. lu tengok kat blog gua jap

paiseh said...

sicbuk macam badut???

mrblind said...

hahaha..sibuk pun sempat update lagi..

sharamli said...

dasar peng0t0r..jgn terminum sudah la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...