Monday, June 8, 2009

Sila ambil serius!

Assalamualaikum wbt,

Ini adalah pesanan dari orang-orang besau PBB, sila ambil serius!

*****
wahai ahli-ahli sekalian.mintak kerjasama ye..tlg war-warkan pasal gath kat blog korang..details seperti di bawah :

tarikh : 3/10/09 (check-in,tengah hari) - 4/10/09 (check-out)
tempat : PD
kos : rm100-RM200 (per head) , RM300 (per family) <--bajet kasar:
untuk penginapan,BBQ,doorgift, hadiah.:

masa makan lain-lain tanggungan sendiri.tolong war-warkan kat blog sebab kita nak tengok berapa ramai boleh join gath ni,dan utk buat bajet yang lebih telus.lagipun,tak ramai kot pemblog lain yang berfesbuk kan?

thankies!C:

*****

boss gua cuti minggu ni, tapi dia dah pesan tak boleh tulis blog lebih dari 5 minit sehari. Pasal tu gua copy paste ajer arahan orang-orang besau PBB. ni pun dah 2 minit. tinggal lagi 3 minit. Kalau yang lelaki nak pergi boleh bagi tau kat Mr.Blind. Kalau awek-awek sila bagi tau kat gua.

Sekian.

apei - budak kampung

11 .:

antusabun said...

aah.. yer lah tu. ni sape yang genius ni? lu ke boss lu?

arfahadnan said...

5 minit jer?
aku fikir jer dah amik masa 5 minit.. nak taip lagi..

15 minit boley?

mEiZ AraNda said...

hehhehe
PD di mana?

sharamli said...

5 saat suda

redSeptember said...

nak pergi....

tapi tak kenal sesiapa....

pastu segan....

macam mana?

eliza said...

betul2 serius...

paiseh said...

borang takde?? borang..?

CHEDEM said...

redSeptember allow me to accompany u. Jangan daftar kat apei dia dah kawen.Daftar pada yg bujang2 jer kalo nak gi.LOLs...

redSeptember said...

ala....chedem pun apa kurang. dah ada gf. isshh... tak nak arr... nnt kang tak pasal2 je.

tapi betul ni, segan ni.

CHEDEM said...
This comment has been removed by the author.
CHEDEM said...

ala baru GF lum kawin lagik cam apei hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...