main bola full-time 90minit pun tak penat mcm jaga budak weh..

Assalamualaikum wbt,





"Orked, papa dah kata berapa kali jgn sepahkan tisu!" sabar gua dah hampir nak hilang. Orked kelihatan selamber ajer..

"Orked, mama dah penat nak kemas rumah. Baru tadi Mama sapu rumah ni Orked sepahkan tisu pulak" tambah puan marlina.

"emm..kaka..wawa..huhu.." jawap Orked ringkas sambil tangan cuba mencapai tong biskut pulak.

"biarlah dia. jom la kita sambung main PS ni" kata gua kepada puan marlina sambil mata tertumpu pada game fifa street soccer.

apei - budak kampung

Comments

sharamli said…
naseb baek anak s0rang
cahaya said…
orked...hurm..what a very classic name...
leh plak men ps2 ngan wife erk..good..good..hehehe
CHEDEM said…
Bro tengah baru nak kenal dunia...camtuhla.Active 5.Hehehe banyak2 bersabar.
blackskin said…
Hebat bleh main PS ngan isteri.
Yot | is | Yati said…
sempoi ar bro bole jaga anak sambil maen ps ngan bini. bravo!
paiseh said…
eleh.. kalu orked x main tisu, jangan harap lu bulih senang2 main PS..
salam...

terpanngil nak komen...

ini lah first time dlm hidup saya, lelaki mngomel.... tentang anak yg sudah pandai "mengemas" rumah...

at least perempuan bro... bukan hero... kalau hero ... wargh.... dengan aksi kapal terbang, dengan mainan sesepah lagi... dengan berrebut barang dengan adik...


nasib baru sorang anak je .... bila nak tambah?
alahai orked..dia cuba alihkan perhatian korang dr main game aje ke dia..takkan tak paham bro..
arfahadnan said…
comel betul si orked tuh..
bwk bersabar yer..
teruskan main ps2 ngan puan marlina..
dakgilachoc said…
tak nampak dah ko taip pe bro...aku nampak pic orked je...alololo tomeynyer dia... pp gebus nyer..meh nak cubit pp tu...hiks...aku culik boleh ke..hikhikhik...
Liliyuli said…
anak sorang leh la main PS lagi..pasni tambahan anak, sentuh PS pun tak sempat...muahaha
Saichou said…
serius comel la, tembam plus gebu lak tu...

dia br nk kenal dunia, semua bnda dia nk pgg...bab ni kena hati2 la, jgn tpegang bnda2 yg bhya dah ler...
comei nye laa orked ni..
melepak putihnye.. hehe

orked jeles gamaknye tgk papa&mama dia men PS.. dia pn nk main jugak laa.. kasi laa dia chance..
nant u all pakat2 la plak gotong royong bersih umah.. hek3
ahkakmu said…
Betul kata Kak Azila tu.. seb baik pompuan. Cam akak ni hah... pengsan tau. Skrang pejam mata jer. Lantak la rumah nak jadik apa. Tak larat aku. Kemas lap, sepah balik dlm brapa saat je... dengan bertukar jadik ultraman nyer, dengan adegan penyek tumbuk sepak cakar nyer... hilang sora tau!
acu aza damia said…
mwahahaha

itew jek yg mampu terluah!!!
Bondarock said…
cissssssssssss !!!! anak sorang dah nk bebel !!! cuba dapat heroes cam aku !!! baru ko tak leh pegang ps2 langsung !!! :p
Ni bapak ngan ibu thali ni...heheheee..

Popular Posts