Monday, July 20, 2009

Kena gigit

Assalamualaikum wbt,

Hari ni mood gua agak down. Semalam time tidur, telinga gua cedera teruk kena gigit ngan anak gua. Entah mana belajar entah! dan sejak semalam baru gua perasan anak gua dah ada gigi kecik sebatang.

Ajed kata beli permainan yang nampak mcm teliga tapi dibuat dari getah biar dia gigit. Hari ni gua nak pi carik kat kedai mainan. Gua dah hilang sabar, apa jadah asal nampak telinga gua ajer nak gigit.

apei - budak kampung

p/s:kekerapan gua meng-update sekarang agak menurun. 2-3 minggu kebelakangan ni jugak gua kerap terlupa password blog gua sendiri. Aperhal entah?!

13 .:

arfahadnan said...

mike tyson?

eiza in the house.. said...

alahai orkid sudah pndai geget eh..tu tndanya suh ayahdanda apei kene belikan mainan yg sesuai utk orkid..klu tak ada karang bgn pagi tinga tinggal separuh.he3..lawak jerk..

Yot | is | Yati said...

wah orkid sudah ada kemajuan. baik p bli cepat2 pengganti telinga tu.

Ghazali B Abd Aziz said...

Tapi kalau nak beli yang benda gigit gigit tuh, kena hati hati .. make sure dia diperbuat daripada 100% non toxic material ...

Orang melayu kata dah gatal gusi .. nak tumbuh gigi ...

sharamli said...

kasi sini paswed..meh nak tlg updet..

@tune® said...

aku xapdet sbb aktiviti biji...

xsalah rasenye

dakgilachoc said...

sib baik geget telinga..klu geget benda lain...harharhar...

aYuNi said...

kne gigit kat telinga..xkan efek sampai kat otak yg leh lupe pasword..hahaha :P

zia said...

tu symptom biasa...rileks arr..

Liliyuli said...

pas kena gigit oleh anak..makin ingat password kot..hehe

Saichou said...

biase la br mula nk tmbuh gigi,
seronoknye layan baby...bila la time aku lak...huhu

apei said...

arfahadnan - jgn weh anak gua pompuan.

eiza - dah beli dah mainan lembut yang mcm getah tu.

yot - dah beli semalam. first time gua beli mainan budak. biasa mama dia ajer yang belikan.

ghazali - gua siap cakap kat tokey kedai tu 'kalau anak gua sakit perot gigit mainan ni, gua simbah cat merah kat kedai lu!'

sharamli - mana leh....

tune - weh biji aper?

dakgilachoc - jgn weh ada yang mengamuk nanti!

ayuni - lupa pasword tu alasan gua malas nak update!

zia - nasib baik lu cakap biasa. gua nak nyaris nak gabra..

liliyuli - makin lupa kot?! hehehe..

saichou - kalau mood dia baik memang best layan. kalau mood dia mendung.. haru beb..haruuuuu...

Jard The Great said...

ade la link hang.. en apei ku letak..ehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...