Friday, September 4, 2009

bizi mcm dato'-dato'

Assalamualaikum wbt,


Minggu ni bizi gua bukan main-main. Dah rasa macam dato'-dato'... Nasib baik password blog ni gua ingat lagi. Nak menaip tulis blog ni memang tak ada masa. Facebook ada sikit-sikit gua jengah. Nanti dah free gua tulis lah balik.

Gua harap blogspot tak potong gaji gua.

apei - budak kampung

p/s: "gua pelik la, wan sopak muka yang macam plug tivi tu pun rafeah suka. sabtu ni lu balik la bagan dato' wan sopak nak ajak lu pi pekan beli barang bertunang" kodi call gua malam tadi. Gua balik teluk intan petang ni.

13 .:

langkasuke said...

lu busy baca novel cinta ke weh..

kahkahkah..

eiza in the house.. said...

selamat bercoti-coti msia bro..=)

CHEDEM said...

alo Dato' lu belikan gua souvenir kat teluk intan tuh.Apa best?

anntaj said...

haiiii....apei jangan bz ya apei...:)

Ann said...

bz wat amalan2 sunat buln pose ni ke apei?

yg tu, ak support, kalo bnda len, bz2 gak, jgn lupa kumpul pahala byk2 bln pose ni..

sharamli said...

t0kwan ke dlm gamb0 tu...

redSeptember said...

bz bz pun... birthday ceq jgn lupa naa :)

PETAK.! said...

Teluk Intan ada coklat tak.?:DD

mEiZ SHA said...

lu balik teluk intan naik tu ke bro?

hehehehe:P

messyremo said...

bz cm pokcik naik moto tuh?

hehe..

'Aisyah Mahmood said...

jgn risaw.blogspot xkan potong gaji anda.

;))

imHepPie said...

u=tuko2..

bizi mcm datuk-datuk ngeh3...

apei said...

langkasuke - boss gua tak sedap mata tengok gua duduk-duduk tulis blog.

eiza - selamat!

chedem - kat sini semua benda best. amender lu nak?

anntaj - dah nak bz nak buat mcm mana anntaj

ann - tidor pun kira amalan sunat gak kan?

sharamli - gambar tu gua amik masa kat india dulu.

red - kan gua dah wish. eh lupa Mr G cakap lu nak pi jalan2 naik motor ngan dia tak?

petak - kat kedai ah hong ada tak silap gua tapi mahal.

meizsha - naik kereta tapi sesi balik kg kali ni bini gua bawak. gua nak membuta.

messyroom - lebih kurang arr.. hahaha..

aisya - mana lah gua tau kalau blogspot potong gaji gua. maklum la blog gua ni pun bukan la best pun.

imheppi - tu belum gua cakap bz mcm tan sri-tan sri..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...