terluka..

Assalamualaikum wbt,

Hati gua masih lagi terluka walaupun perlawanan Man U vs Arsenal sudah berakhir 4 hari lalu.
Kenapa saya terluka?
1- Gua terluka dengan gaya permainan gampang para pemain Man U. Tak ada semangat bola langsung. Main tau nak tarah kaki orang ajer. Lu ingat ni main bola lisut ke?
2- Gua terluka sebab gol minit akhir Arsenal tak kira. Woi ref lu mata letak kat ketiak ke?
3- Gua terluka bila baca sms kiriman penyokong Man U yang bengap pasal bola. Contohnya..
a. sms dari buyong "aloo brader, takan nangis kot? best team win la bro"
b. sms dari ferdy "arsenal main mcm celaka memang la tak boleh menang!"
c. sms dari negro yang jual water filter kat rumah gua "Man U always in my heart"

Malas nak reply buang credit gua ajer. Orang bengap jangan dilayan.

4- Yang buat gua betol-betol terluka Astro rumah gua kena potong semalam!

"Woi astro, hari ni gua dah bayar, karang balik kejer gua on tivi tengok astro gua tak boleh pakai lagi memang gua tendang dada sorang-sorang. Awek-awek muka mcm iklan syampoo pun gua tendang jugak!"

Buat peminat Man U, gua tepek gambar ni sebagai hadiah. Nasib lu orang memang baik.

Kelihatan seorang peminant MU yang senang hati. Gambar gua rembat kat sokernet.



apei - budak kampung

p/s: nanti hati gua dah sembuh gua akan update.

Comments

sharamli said…
tu la..sp s0h xm0 baya..

hati luka?sapu minyak angin.. x p0n minyak panas..nak lagik bekesan..guna minyak petr0l..cepatla semb0h..laju sket update..
Ann said…
nsb bek si c.ronaldo tu xde, dia pun men kasar tu..

nsb bek ak tak tgk, nnti sah2 ak pun angin satu bdan..
cahaya said…
bro gamBar Tu TerLAlu Extreme la!!
kanG bLog Bro kena JanGkiTan Virus MerbahaYa....
Jard The Great said…
ahaha.. sungguh2 terluka hati mu ek?
apei,

nasib baik wa tak layan bola.
hahaha.
lu jangan emo kuat.
nanti orked ikut tebiat ko tu.

astro memang cam haram.
bila part mintak bayar. siap call bagai.
bila dah bayar. diam.
plak tu channel kegemaran mak aku dah dimasukkan dalam channel yang perlu bayar.
WTF!
ops. puasa. sabar. sabar.
Jokerkolo said…
haha..rileks la broo...baru mnag 2-1 ,nasib baik bukan 5-1..ngee
Liliyuli said…
lambat lagi bayar...kan dah..
bulan puasa ni tak baik tendang org
Monkey D Luffy said…
dah agak dah

seminggu korang mencuka
tumbler biru said…
hoh. nasib baik reply/komen ni tak tolak kredit kan? kalau tak, sure2 aku tak reply nye. buang kredit aku je!

aku ingat terluka ape! bunyi entry cam sentimental ala2 novel melayu masa kini.

buang karen! :P
paiseh said…
rilek lah brader.. tahun2 depan kalu panjang umor bulih kalah lagi~
CHEDEM said…
Bro kalo lepas pose ko nak tendang2 orang di alu2kan.

Gua pun panas gak dengan MU ni nasib tak habis2.

Yg Ronnie bangga sgt setakat skor penalti tu tak payahla.

Cheiittss....tuihh
messyremo said…
haha~~

dem gilak gmbar tuh..

nk buat kendurik besau la tu..
langkasuke said…
rileks rileks je bro..

hehehe..

Popular Posts