50% Halal

Assalamualaikum wbt,



Mee Ayam perasa babi. 50% Halal. Sebijik macam celaka. Ustaz/Ustazah, ni macam mana nak kira ni?


apei - budak kampung

p/s: terima kasih kepada kutu yang email gua pasal mee ayam perasa babi ni.

Comments

arfahadnan said…
negara mana tuh?
tak pernah jumpa kat mesia pun..
cahaya said…
hish!!bakar jer kilang mee tuh!kuAng ajor tuh main2kan hukum halal dan haram nih!!
Liliyuli said…
wa pun dapat gak emel cenggini..tah pape kan...?
macam cilake...hahahahahha

letak gambar porn star plak..muahahahaha...
*Miss Geli^ said…
ayam = 50% halal..
yang lelain tu tak halal dah




ai seratus peratus halal gituu..hahahha
Ries Lee said…
macam edit dgn photoshop jer..
antusabun said…
Model tu bukan Maria Ozawa aka Miyabi ke? hahahahaah..
Ann said…
mcm saje nk prmainkn hukum2 islam ni...
citahrudin said…
biar real..siap lengkap ngan daun pisang lg
adeeb~ said…
mkn separuh jer..sbb separuh je yg halal~ separuh agi bg r cina blkng umah ker....
*~ aRaBeLLa ~* said…
inih photoshop ...konfom!ekekke
mak aih ade jugak ke produk cmni..
sengalllll dowh..

model pn dah xmelambangkan kehalalan(xde lam kamus kot)yg nyata..
nurul lalala said…
btoi ka ni??
cam ampeh tol~
apei jumpa kat mana mee nie...
melampau tau 50% halal..ngok tul la..buat aku emosi sungguh..
MaszLaVista said…
aku x pernah jumpe pon megi ni kat sini
sharamli said…
perencah yang xhalal..
megi halal..
tu yg 50-50 tu...
ha3
farae said…
isu babi sekarang memang dasat
redSeptember said…
this is just fotoshop la. sangat la tak pro saper yang buat tu.
langkasuke said…
yg model tu je gua pandang.. lain pegi jahanam..

kehkehkeh..
perbetul said…
ini saje org buat lawak.. kat indon tgh popular minah ni. Miyabi, porn star dari jepun. derang bawak masuk indon utk berlakon filem Menculik Miyabi. wakakaka..
Jarr said…
dah la letak gambar maria ozawa bro..
potosop tak hagak budak tuh..
anyway nasib baek ko dah maki kan org yg antor tu kan?ahha

Popular Posts