kerja makan gaji

Assalamualaikum wbt,

gambar tak ada kena mengena ngan entri gua.

Semenjak dua menjak ni bangun pagi nak pergi kerja rasa macam haram. Gosok gigi, mandi dan bersiap nak pi kerja pun rasa macam tak sedap badan. Sampai opis, bukak pc dan tengok fail-fail yang berlambak atas dan bawah meja rasa mcm nak sepak ajer satu-satu.

Kerja memang cilaka tapi gua perlukan duit untuk hidup.

apei - budak kampung

p/s: gua dah start pikir nak balik kampung tanam pokok sawit

Comments

arfahadnan said…
sekarang ramai dah jadi petani berjaya.. kau nak join ker?
Ann said…
ok gak...tp ko dak felda ker?
sharamli said…
jgn sepak2..
nanti lagik sakit ati
afendi ariff said…
kerja kena ikhlas bro...
baru berkat....heh!
mEiZ SHA said…
NAK TANAM POOK SAWIT???
sure ke bro??
:)
MaszLaVista said…
jadik suri rumah tangge je laa apei
cahaya said…
peRasaan Kita Sama..KalaU hidup tak Yah pakaI duiT ah lama den BrenTi keje!!
nurul lalala said…
sabo2...
tp kalo nk menanam, jgn tnm sawit, g tnm cili..mahal bebenor skang ni..^^
apei said…
arfahadnan - tu lah.. gua pun ada pikir2 mcm tu.

ann - gua bukan budak felda pun. tapi gua ada felda sendiri dalam facebook. boleh pakai ke?

sharamli - itu ler pasal.

afendi - tq bro. nasihat lu mendalam tu. gua paham.

miezsha - emm 50-50 kot. ahaha

maszlavista - dah mcm cerita Mr.mama lah plak.

cahaya - tu ler..

nurul lalala - gua ada tanam cili kat rumah. ni cubaan kali ke 4. kali pertama sampai kali ke 3 semua mati pasal gua lupa siram. paling berjaya ialah tanama ke-2 pasal sempat berbunga.
CHEDEM said…
Nak Business gua bole bagi jalan.

1)Ebay - Lu click kat link dalam blog gua,E-Book dia RM80 je.

2)Etiqa Takaful - call gua

Adios....
bro tanam jagung la baru cepat skit buah...aku igt ladang aku kat FB..hehe

Popular Posts