Monday, November 23, 2009

Gua terguris! - Pompuan jangan baca.

Assalamualaikum wbt,


Hari ni gua sanggup tak pi lunch dan melepek kat library mengadap internet berkuasa tinggi sebab nak carik arkitek bengap mana yang buat ukiran dinding macam ni. Sikit tak pikir perasaan lelaki mcm gua bila tengok bayang-bayang dari ukiran tu. Terguris tau..terguris. Maruah kami di pamerkan di dinding-dinding jambatan. Murah sungguh! Dah mcm cilaka sikap.

Dan sampai petang ni gua masih tak jumpa tukang buat ukiran ni. Saper-saper tau tolong bagi tau gua. Tak jumpa tukar buat ukiran, dapat tukang simen ke, tukang pasang ukiran ni ke pun boleh. Tapak kaki gua dah rasa gatal-gatal nak pijak perot orang ni.

apei - budak kampung
p/s: Abdul Ramli bin Sukri, lu kan bos-bos takkan hutang rojak semayang jumaat 3 minggu lepas buat-buat lupa?

22 .:

CHEDEM said...

Pergh arkitek ni betulah mencarut dalam seni

aliff muhammad said...

Apei,

Man lu dapat gambar ni? Eh, Sabtu lepas lu ada bawak Puan Marlina dgn Orked ke Taman Botanikan? Wa nampak macam lu, wa tak tegur takut salah orang.

PETAK.! said...

Lepas ni PETAK try ukir yang berlainan jantina pula.Amacam.?

♥chentaMAYA™ said...

gua terbaca!
kah3~

eh!
kretif arkitek tuh!

ghahha~

sharamli said...

ni waktu pagi ke petang..lain waktu..lain bayang2nya kn...

sharamli said...

ni waktu pagi ke petang..lain waktu..lain bayang2nya kn...

Ries Lee said...

panas terik pun boleh jadi...
kalau sejuk jadi ape plak kan nanti...
hehehe...

Deeno said...

bro, gua pon agak terguris.

MaszLaVista said...

gua tukang lalu je kt bwh jambatan tu...lu nk sekeh gua sekali ke apei?

Ann said...

sensitive tol la ang ni..hikhik

fazylla haya said...

bro kasi tahu sket mane bro dpt design jambatan tu..biar yaya carikan..
yaya kan belajar bidang akitek ne..meh sini

brader-brader said...

brader, orang pi turkey amik gambar makwe-makwe sama gambar masjid. lu amik gambar ukiran jambatan buat aper. Pakai keter besau-besau, rojak 3 ringgit sama air soya tawar singgit pun mau kira ka?

mEiZ SHA said...

hahahahaha
tu laa namanyer art kot bro!!
mengong pnyer org arkitek..aiyooooooooooooooooooooo

arfahadnan said...

jgn ler terguris lebey-lebey..
abaikan jer..

apei said...

chedem - tiada kejujuran dalam berkarya.

aliff - dah nampak lain kali tegur lah. sajer bawak orked jalan. Dia kan baru pandai berjalan.

petak - lu jgn macam-macam..

chentamaya - ni bukan kreatif, ni nak kena tendang dada namanya.

sharamli - ni petang. pagi gua tak tau bayang aper plak kuar.

rieslee - itu lu kena tanya arkitek yang buat ni ler.. hahaha..

deeno - aper lagi, carik arr arkiteknyer.

masz - tak apa, tukang lalu gua ampunkan..

ann - soal kata lidah boleh bohong, soal perasaan? aduhh..

fazylla haya - ni design jambatan negara-negara timur tengah ni.

brader ramli - gua dah sms kat lu no account maybank gua. kalau segan nak bayar terus, bank-in ajer. no hal.

meizsha - hahaha.. art konon..

tOyO said...

bengong..memperagakan maruah lelaki..emo..emo..

DilOt said...

pergh.....dieorg tak tgk dulu ke..tak kaji dulu ke..sekali arkiteknya perempuan daaa...

pangg sekali...

vidadarisakura said...

tu sais besar ke kecik?haha

faiq said...

hahaha..kretip tul arkitek tu

afendi ariff said...

kdg pjg..kdg pendek...heh!

apei said...

toyo - hahah.. tak sengaja tu.

dilot - R n D kurang ni.

vida - saiz berubah ikot arah cahaya matahari!

faiq - kretip tak bertempat tak guna bro.

arif - hahahaha....

Anonymous said...

Hі, Νeаt post. There iѕ аn isѕue with your ωebsite іn
іntеrnet explorer, wоuld test this?

IE still is the marketplaсе lеader
anԁ a big compοnеnt tо folks will pass over your excellent writing
due to this ρrоblem.

Μy blog post - garden centers denver

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...