Perasaan gampang menyelubungi gua sepanjang hari apabila bapok memberi kenyitan mata kepada gua dalam lrt pagi tadi.



apei - budak kampung

Comments

paiseh said…
mak tengok je nok~
tak luak pon.. kedekut tol laa... aww~
gua nk komen menda lain td..

tp baca paiseh punye komen, gua terus gelak tak henti2.. dan terus ilang ingatan ape yg gua nak kata td.



ade bakat jgak si paiseh ni.. lu buat part time ke hape?
Ries Lee said…
kau ni taste bapok kot...
Yot | is | Yati said…
nak buat camana. muka suci beriman ;p
♣ haNie ♣ said…
oit anim...lupe ke..
nama malam dia kan pasha sandha..

hahahahahah..

:P

salam tuan blog..
apei.. gua rasa lu baik g baca blog samel. ade kena mengena. ini serius.



http://singularsong.blogspot.
Darab Dua said…
wowww..
noks.. uols kena kenyit mata dengan nyah ke.. aaawwww... jeles iolss.
hahaha~
jo said…
darabdua kalau jadi bapuks gua tak berapa heran sgt.yang paiseh ni gua muskel..auwwww....
Ann said…
lu mmg taste bapok la...haha
Sulela said…
Awwwww... I tak rela you!
aliff muhammad said…
Apei,

Muka lu suci bebenor! Serius, kalu tak macam mana gua leh prasan lu kat botani tempohari walhal masa tu gua tgk laju atas beskal!
Wa!ka!ka!ka!
Tak Lawak said…
Siut je bro ni..Gua jeles ni..
apei said…
paiseh - geli sial! hahaha..

pari2 syurga - paiseh serupa mcm pepatah orang putih tu "She is Male!"

ries lee - lu jangan bro.. geli gua.

yot - tu belum gua shave jangut gua lagi.

hanie - oo baru gua tau paiseh ada nama lain..

darab dua - hahaha..

jo - lu tak tengok paiseh pakai gencu lagi bro.

ann - wooo... geli nyah!

sulela - mak pun tak relaaaaaa...

jard - kereta parking kat lrt. malas masuk KL bawak keter. mak tak larat jem nyahhhhh...

aliff - tu gua belum mandi lagi tu. kalau gua dah mandi, dah touch-up.. lagi suci bro... hahaha..

tak lawa - hahahahaa...

Popular Posts