Thursday, December 31, 2009

update pantas dari jalan ampang

Assalamualaikum wbt,

Lama gua tak update blog. Cilaka itu pun ramai nak kompelin. Nuffnang pun ada talipon gua semalam cakap rating orang baca blog gua turun. Ni aper citer ni?

Masuk malam tadi genap 5 malam gua tidor kat hospital Gleneagle jalan Ampang. Anak gua demam panas. Gua terpaksa temankan anak gua sepanjang dia kat hospital. Tangan kiri masuk air, tangan kanan kena amik darah. Letih gua nak melayan perangai budak-budak kalau sakit ni. Satu hari sampai 3 jenis mainan gua kena belikan untuk Orked, aper citer? Kalau tak ada mainan baru tak nak makan ubat. Senak poket gua nak menjawap persoalan macam ni.

Tapi alhamdulillah, tengahari tadi anak gua dah discharge. Ni tabung haji punya kaunter ramai orang, gua pi kedai internet kejap. Buat aper pi tabung haji? tu kos beli mainan 6 hari 5 malam tu saper nak cover?

Kepada 3-4 kutu yang talipon gua tanya kabor tanya apersal gua dah lama tak update. Timer kasih banyak. Sanggup lu orang abis kan kredit dok talipon/sms gua. Susah-susah ajer. Kalau ada saper-saper teringin nak top-up akaun bank gua pun aper salah. Sms "requestno.akaun" dan hantar ke no talipon gua. InsyaAllah gua respon segera dengan no akaun gua.

apei - budak kampung

p/s: kedai internet ni gua tak tau lah pakai line pesen aper. lembap ya rabbi. Nak bukak facebook pun siol punya lama. tektik business mcm ni yang gua paling tak suka ni.

12 .:

Ann said...

moga anak lu sembuh cam biase.....pandai ar orked guna taktik ni hehe..

aliff muhammad said...

Apei,

Tabahlah bro. Dugaan jadi bapak. Semoga anak lu sembuh segera.

arfahadnan said...

doakan anak kau cepat sembuh..
layankan ajer orked nak mainan tuh..

neway, happy new year..

afendi ariff said...

Tak ckp anak lu sakit bai.Kalu tak gua takdela kecoh2 lu tak hapdet..heh!Moga anak lu sihat walafiat.

MaszLaVista said...

get well soon orked!
hepi nu yer apei..
kim slm kt puan marlina

'Aisyah Mahmood said...

orked saket?

oh no!cmne budak kecik secomel tuh boleh sakit..

hope dia okay.. ;))

sharamli said...

pandai 0rked erk...nak mainan baru la tu...

emy said...

bleh senaraikan mainan apa yg ko beli utk orked tu?

Cik Zura said...

muga-muga anak lu sehat...

M. Faiz Syahmi said...

gilerr... Memang penatlah nk melayan kalo dah sehari smpai 3 bijik mainan perlu dibeli.

Layan jela apei.. Bukan slalu lu nk kuar blnja tabung aji tu... XD

qishie said...

orked!cepat sembuh na..

line tenet lambat pasai orang download le tu..

Miss jane said...

成人論壇,080聊天室,080苗栗人,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人電影,成人遊戲,成人文學,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,正妹牆

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...