Air asia.

Assalamualaikum wbt,

Gua dah start rasa boring kerja bank. Dari minggu lepas gua sibuk bukak you-tube tengok video cara-cara bawak kapal terbang. Untung-untung Toni Fernandes panggil gua jadi pilot air asia boleh jugak tiap-tiap hari gua terbang pergi Dubai.

Amacam?

apei - budak kampung

p/s: Nenek, apei rindu nak makan sambal goreng ikan bilis nenek.. rasa nak ajer hari ni jugak gua balik kampung.

Comments

okeh.. gua pun dh bosan kejer kat pejabat tanah ni. kalau lu dh nak bwk kapal terbang.. gua boley lah jd stewardess lu ehh?


boley ehh?
ehh?
ehh?


gua nak pakai kebaya ketat tu...
Pinky Angel said…
blog anda buat saya gelak sorang2 di malam hari. tahniah kerana bertambahnya seorang lagi follower iaitu saya.
afendi ariff said…
lu praktis bawak moto lepas tangan dulu....kalu tak ke parit kira lulus!
apei said…
pari-pari syurga - boleh no hal. hahaha...

pinky angel - kadang2 gua buat entry seram pun orang gelak gak.

afendi - brader, bawak motor dengan bawak kapal terbang mana sama..
Jarr said…
Semalam aku layan utube best goals of century - liverpool.
patutla Rafa call aku suruh main posisi gerrard bro..aku dah takyah kerja wat berita utk bank lagi dah,termasuk BNM :D.

aku main bola kat anfield lak pasni...lu jgn lupa buka espn tgk wa bro..wa pakai nombor 99.
Liliyuli said…
dubai? jgn harap la ko boleh jumpa kajol..hehe
apei said…
jarr - gua dah apply posisi gerrad tu dari gua tingkatan 3. Sampai hari ni bila gua e-mail rafa dia kata status application gua masih pending. Takkan lu nak langkah bendul kot? pernah tengok keris terbang?

liliyuli - dah sampai dubai aper barang jumpa kajol. tak angelina joli langsung lu ni!
anntaj said…
bestnya kalau apei akan jadi pilot..:)
Jarr said…
Masalahnya sejak bila lu Liverpool ni bro?

=D gua agak lu dah tukar "club"ship ke?hehe....
apei said…
antaj - hahaha nasik dah jadi bubur. jadi pilot main game ps boleh arr..

jarr - tak kisah arr liverpool ke arsenal ke chelsea ke yang penting gua nak main dalam EPL.

Popular Posts