mitsubishi triton

Assalamualaikum wbt,

Minggu lepas ajer 3 kali gua nyaris eksiden punca dari kecuaian pemandu bengap yang bawak kereta buatan overseas bersaiz besar dan berenjin diesel.

Setelah gua kaji-kaji antara faktor utama gua mengalami kejadian-kejadian seperti itu adalah kerana:

1- Kereta gua berenjin petrol dan ber-cc kecik
2- Kereta gua pendek dan kecik
3- Kereta gua bertayar 14"
4- Kereta gua dah lama tak basuh dan
5- Kereta gua tak modify letak sport rim, lampu putih terang, body kit dan lampu kaler biru dalam kereta.

Gua dengar citer bulan satu ni ada naik gaji sikit. Gua dah start buat kira-kira nak sambar mitsubitshi triton sebijik. Ok ke?

apei - budak kampung

Comments

Jarr said…
tolong stick ngan plan awal lu bleh?caldina pei caldina...jangan lari tajuk..lu mana dept skang?
afendi ariff said…
triton takyah la bai...senang kena rembat...baik sket dr storm.
marlina said…
ermm,triton best gak.. ble slalu blik kg mkn soto...hahaha
apei said…
jarr - ada satu-dua kutu pakai caldina cakap nak jual caldina diorang. gua syak mesti ada problem.

afendi - tapi gua sudah jatuh cinta la bro.. test drive hari tu sikit tak ada rasa mcm bawak truck.

marlina - ha'a pastu leh mancing kat jeti sekali. ok tak?
antusabun said…
bagus tu.. jalan lubang2 pun hati lu tetap berbunga je...

Popular Posts