Tukar kerja.

Assalamualaikum wbt,

Semenjak dua menjak gua tukar portfolio kerja ni, masa gua untuk menulis blog sendiri pun tak ada. Tu belum kira masa gua nak baca blog orang lain. Gua tak tau hantu raya mana punya akal suruh gua tukar buat kerja lain. Salam sayang dari gua untuk blog apei-budak kampung.

apei - budak kampung

p/s: faizi, gua pun dah install astro b-yond!

Comments

Jarr said…
b-yond menarek ka weih?add 20 ringgit je kan dlm bill?buleh nampak jerawat megan fox kan?
afendi ariff said…
kata hendset blh hapdet?
apei said…
jarr - jgn kata jerawat, liang roma pun boleh nampak...

afendi - tapi time nyer tak ada la bro..

Popular Posts