Thursday, February 11, 2010

AW

Assalamualaikum wbt,

Hi, nama saya Arsene Wenger!



Pukul 3 pagi time Cheras...

"Amacam ok tak budak-budak gua main?"

"Boleh tahan arrr... tapi await sikit sangat gol?"

"Gua nasihat budak-budak tu suruh main suka-suka ajer. Tak payah score banyak-banyak. Kesian la kat liverpool, dah la tak terer, miskin pulak!"

"iyerlah tu.. oklah gua nak semayang tahjud kejap"

"Ok..ok no hal. weh apei, blog lu betol-betol mcm cilaka kutuk orang ajer dah la update pun malas!"

"Suka gua la.."

apei - budak kampung

p/s: perbualan gua dengan Arsene Wenger.

berita penuh: http://www.arsenal.com/match-menu/3221548/first-team/arsenal-v-liverpool?tab=report

7 .:

qishie said...

sejak bila Arsene Wenger pandai speaking malay?

Ann said...

liverpool dh xmcm dulu...ramai pemain faveret aku dh kene jual..

afendi ariff said...

riak nak mampus....
kalu kalah koro je....
heh!

sharamli said...

ni apasal nak ckp pasal b0la ni?
nak kena tendang dada?

ayoy said...

hahaha.. weh apei, bila mau calling2.. balik keja jom la lepak2.. aku banjer ngeteh

apei said...

qishie - tu cakap melayu tu kira biasa-biasa ajer tu. kadang-kadang ada jugak dia tersasul cakap jawa.

ann - dan dijangka akan terus lingkup. hahaha

afendi - hahaha... siol lu!

sharamli - hehehe jgn la marah kak!

ayoy - balik kerja gua rushing nak balik rumah pasal nak tengok drama melayu pukul 6.30 tu. kalau lunch time ok gak.

Jarr said...

wa tgh bengkek ni lu tau?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...