Tuesday, February 9, 2010

Bola

Assalamualaikum wbt,

Start dari semalam gua memang langsung tak ada mood nak sembang pasal bola. Kalau Arsenal boleh menang dengan Liverpool baru gua sembang pasal bola balik.

Saper-saper berani sembang pasal bola depan gua memang gua terus tendang dada!

apei - budak kampung

9 .:

Ann said...

aku pon xde mood nk borak psl ni...mencik!

sharamli said...

nak tendang dada?
jangan!!!

sweetmk81 said...

bola boling boleh sembang? =P
ala..dunia ni bulat macam bola.. arini down..esok up lah..

Diella said...

eh kenapa lak ? ko ARSENAL fan ke? tak tau lak aku ... kalah eh beb ?

hahahahahahahhahaha.....

cuba lah tendang dadaku !!!! :p

MaszLaVista said...

chelsea chelsea...idop de bluesss!!! arsenal team sayor je laa apei

paiseh said...

udah2 laa tu..








tapi stailo gak kan gol derogba nombo dua tu?

afendi ariff said...

lek aa....telekom melaka tk dpt men liga super wa tak kecoh pun...heh!

mukasurat17 said...

kenapa taknak borak psl bola? sbb arsenal kalah? kalau kalah lg dgn liverpool, cmne lak???

bahahahaaa...jgn tendang saya.

Miss jane said...

成人論壇,080聊天室,080苗栗人,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人電影,成人遊戲,成人文學,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,正妹牆

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...