Bola

Assalamualaikum wbt,

Start dari semalam gua memang langsung tak ada mood nak sembang pasal bola. Kalau Arsenal boleh menang dengan Liverpool baru gua sembang pasal bola balik.

Saper-saper berani sembang pasal bola depan gua memang gua terus tendang dada!

apei - budak kampung

Comments

Ann said…
aku pon xde mood nk borak psl ni...mencik!
sharamli said…
nak tendang dada?
jangan!!!
sweetmk81 said…
bola boling boleh sembang? =P
ala..dunia ni bulat macam bola.. arini down..esok up lah..
Diella said…
eh kenapa lak ? ko ARSENAL fan ke? tak tau lak aku ... kalah eh beb ?

hahahahahahahhahaha.....

cuba lah tendang dadaku !!!! :p
MaszLaVista said…
chelsea chelsea...idop de bluesss!!! arsenal team sayor je laa apei
paiseh said…
udah2 laa tu..








tapi stailo gak kan gol derogba nombo dua tu?
afendi ariff said…
lek aa....telekom melaka tk dpt men liga super wa tak kecoh pun...heh!
mukasurat17 said…
kenapa taknak borak psl bola? sbb arsenal kalah? kalau kalah lg dgn liverpool, cmne lak???

bahahahaaa...jgn tendang saya.

Popular Posts