Tuesday, February 23, 2010

muslimin sejati.

Assalamualaikum wbt,



Gua tak payah sembang banyak, lu tengok favorite TV show dah cukup menceritakan keperibadian suci dan luhur beliau. Makwe-makwe muslimat boleh start hantar borang tender untuk buat abang angkat mulai sekarang.

Tak sangka gua selain dari CSI, American Idol, So You Think You Can Dance, dan Macam-macam Aznil, masih ada lagi kawan gua yang berciri muslimin sejati. Start hari ni lu jadi idola gua bro!

apei - budak kampung

p/s: jarr, agak-agak gua boleh pi tioman free tak? hehehe

*****

Ada yang kompelin cakap tak nampak. ni gua kasi zoom skit.


16 .:

*~ aRaBeLLa ~* said...

weh x nampak la peberet tvshow beliau..besarkan le sket weh

sweetmk81 said...

wahahahahaha... glamer la ko awokkk.... =|

afendi ariff said...

takbleh kasi besar la...

vidadarisakura said...

tulis apa nta?

paiseh said...

lu pula macamana..? takde ingat nak pasang lagi satu..? kehkehkeh~

Jarr said...

=| demn lu apei...
siak surau taman wa baca blog lu semalam... tak pasal pasal hari ni balik kerja kang maghrib wa dah kena jadik imam...

p/s:tioman free?boleh kot..tapi kena bayar gak skit ahh..ahahaha.

Dark-Emperor said...

perghhhh.....
hebak mu jarr....
pesbuk ko masok sini siot...

sweetmk81 said...

tioman free? naaakkkkk =|

mEiZ SHA said...

hehehhee
giler owhhhhhh peberet tv show dia...

arfahadnan said...

uih..
bagus betul lah dier nih..

ayoy said...

perghh apei.. ko telah bongkar rahsia jarr.. weewittt

[biru][pink] said...

kirim salammmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!

Cik Zura said...

uihkz... insap.. muhasabah...

Hairul said...

pergh. hebat tu jarr. rancangan jejak rasul tu.. dengar citer dia ada full collection dari awal dulu sampai yg terbaru.

bila nak kasi copy jarr?

tahun depan kita calonkan nama jarr ni utk jadi tokoh maal-hijrah 2011 lah ! ok?

hairul *(kawan jarr)

Miss jane said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Unknown said...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...