Thursday, February 4, 2010

Retro - Darjah 3 Jujur.

Assalamualaikum wbt,

Hari Isnin, Pukul 7 pagi, tengah jalan kaki pergi sekolah.

Keri cacing: Hari ni kita ada mata pelajaran rampaian agama Islam kan?
Apei: Ha'a
Keri cacing: Gua tak suka Ustaz Nordin.
Apei: Gua pun
Keri cacing: Lagi pun mak gua lupa nak bagi duit belanja. Gua langsung tak into dengan scene-scene sekolah hari ni.
Apei: Gua pun. Abis mana hala tuju kita ni?
Keri cacing: Mana lagi pot biasa arr.. pokok ceri.
Apei: Balik-balik pokok ceri. Tak ada pot lain ke?
Keri cacing: Pokok ceri la ok. Kalau lapor petik ajer buah ceri kita telan.
Apei: Patut la rupa lu pun dah macam berok. Jom kita pekena sungai.
Keri cacing: Apa tak nak cakap siang-siang. Boleh gua bawak bekalan sepender lebih
Apei: ahh itu semua alasan budak-budak yang takut air. Gua ada cara.
Keri cacing: Macam mana?
Apei: Ikot ajer laaa...

Hari tu gua bersama Keri cacing dan beberapa anak orang asli lain mendapat aktiviti baru dan dimuatkan dalam agenda 'tuang' sekolah kami. Kami sungguh gembira.


Keri cacing tiga dari kiri. Ada kutu email gua gambar ni ugut nak sebarkan dalam internet. Sikit gua tak goyang!

apei - budak kampung

17 .:

Jarr said...

4 dari kanan tu kau kan pei?apsal gedik sgt?

sweetmk81 said...

apei mesti lah yg tgh2.. ketua kumpulan kan.. =|

morpheuzneo said...

Haa.. yg no 6 dari kiri.. dan no 7 dari kanan tu .. gua rasa itu Jarr!

tgk laa rambut.. dari kecik sampai besar.. mmg tak semenggah.

Dark-Emperor said...

aku tukang snap gambar...

Ries Lee said...

sebut pasal pokok ceri aku terinagt plak mase zaman sekolah.
aku suka main kejar2 dgn budak pompuan keliling pokok ceri sampai ada sekali tu aku jatuh smpai patah tangan.

konpem budak2 pompuan sekolah zaman sekarang jd horny bile tgk pic tu. haha.

Pinky Angel said...

tersedak tgk gambar tu. hahhahaa..

ayoy said...

wakaka.. mn ko dpt gmbr ni bro.

cahaya said...

bro!!
tabik r kat bro..
berani wat confession gini..
ahaks...ternganga mulut tgk gambar nih(^^p)

CHEDEM said...

Pokok cheri depan sekolah rendah tuh dah kena tebang dah.Dah tak thrill main ninja2 mcm dulu.

apei said...

jarr - gua tukang amik gambar.

sweetm81 - gua tarak dalam gambar.

morpheuzneo - gua pun syak jarr ada involved dalam geng 3 jujur masa tu.

DE - woi..woi gua dah booking jawatan tukang amik gambar.

reislee - lu ni bai.. main kejar2 ngan budak pompuan, aper barang?

pinky - nasib baik ada part yang tutup. kalau tak mau lu muntah darah.

ayoy - entah kutu mana tag gua dalam gambar ni kat FB. cilakak betol!

cahaya - pasal gua tak ada dalam gambar ni yang gua berani tu.

chedem - selalu sgt pokok ceri boring gak. sesekali lajak sampai bukit belacan aper salah. hahahaha..

Liliyuli said...

aku pernah tgk gambar tu kat fesbuk weh..*malu*

afendi ariff said...

heh!len mcm aksi keri cacing tu kan?

vidadarisakura said...

haha. yg berposing tu ailaiike.haha

apei said...

liliyuli - tu la ada kutu sudah taq gua.

afendi - hehehe...

vidadarisakura - amboi, kemain lu ek!

saad said...

cun gambar tu bro..

Diella said...

cayalah ... darjah 3 dah ckp GUA LU ...

Miss jane said...

成人論壇,080聊天室,080苗栗人,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人電影,成人遊戲,成人文學,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,正妹牆

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...