Tuesday, March 30, 2010

Tulis balik

Assalamualaikum wbt,


Kesan ubat batuk yang gua telan hampir 2 minggu menyebabkan suku dari ingatan gua hilang termasuklah password blog ini. Jadi gua mintak maap kepada yang masih masuk blog ni walaupun dah lama tak update.

Tak banyak benda yang berlaku dalam hidup gua kebelakangan ni. Semuanya berjalan lancar dan biasa ajer. Bangun pagi, pi keje, jem, bayar tol, sarapan roti, buat kerja, meeting, dengar lagu rock kapak, tengok facebook, buat kerja lagi, makan nasik, bawak kereta, maki orang, jem lagi, tol lagi, beli sayur kat tesco, main sama anak, makan vitamin C, baca quran, dan tidor. Begitulah hari-hari berikutnya...

Semalam anak gua dah genap 1 tahun 6 bulan, gua bawak pi klinik cucuk bontot. Dah besar Orked. Sangat nakal, kuat makan nasik, layan facebook sama Puan Marlina sampai pukul 2 pagi, gigi ada 7 batang, suka panjat tangga, pandai tukar siaran karton mikey mouse pakai remote astro, kuat merajuk, suka makan ayam goreng, dan dah pandai cakap sikit-sikit. Orked agak hyper-active. Agak-agak ada kaedah ke nak control?

apei - budak kampung

14 .:

afendi ariff said...

Lu tgk dulu dia punya perkmbngn...biar dia meneroka...
asal jgn tergelincir dr lndsn keimanan...kira ok lagi bai...

M. Faiz Syahmi said...

parentnya kena hyper-active jugak.

wa dulu pun hyper-active gak.

penat parent wa melayan.

besar nanti insyaALLAH dah kurang sikit. (:

sharamli said...

dah 7 rupanya gigi 0rked...
c0ntr0l pakai ubat tid0 b0leh?

Jarr said...

lu selalu bantai codeine gua tgk lately..jangan amalkan,nanti bontot jatuh.

orked tgh nak mengenal benda,biar dia hyper.budak hyper maknanya dia sihat.

nasib baik lu ingat balik password blog lu,kalau tak gua dah nak tutup je blog ni..hoh.

Liliyuli said...

budak umur gitu memang hyper-aktif la..normal.

MaszLaVista said...

anak aku dh 7 bulan...sungguh cpt mase berlalu..cm x sangke!

emy said...

alhamdulillah.. bagus la budak2 surau jumpa balik password ko ni.. =|

Ries Lee said...

welkum bek apei~
my feveret blogger~

mEiZ SHA said...

comelnyer orked..:)
lama seh lu ilang bro..x sehat ek...

apei said...

afendi - nak kata tergelicir tu belum la lagi.. tapi iman gua ni nipis.. baran pun rasa cepat ajer nak menaik.

m.faiz - gua dah tak larat nak hyper dah weh..

sharamli - hahaha.. bagi ubat tido nanti anak boleh bengap.

jarr - lu mana belajar ni bai makan ubat batuk bontot jatuh? lempang nak? bini gua ingatkan gua punya password ni.

liliyuli - gua dulu tak ada pun mcm tu. sopan ajer dok tengok tv diam-diam.

masz - esok anak lu dah setahun lebih dah pandai jalan.. letih weh..

emy - budak2 surau suka gua tak tulis blog. bini gua yg bagi password ni.

rieslee - tq bro..

apei said...

miezsha - tq. kurang sihat skit.

jane said...

bro...anak lu comel bangat
wife pon comey

kem salam eh












agagagagaggaga

citahrudin said...

pheewwwwiiittt....terer r orked

apei said...

jane - gua tak comey..gua?

citahrudin - hehehee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...