Wednesday, April 21, 2010

Kursus.

Assalamualaikum wbt,

Gua dengar citer jumaat sampai ahad minggu ni gua kena pergi kursus kat hotel. Gua tengok dalam internet tadi, hotel tu ada swiming pool sama sauna. Tapi sebenarnya gua tak berapa into dengan scene-scene berkursus hujung-hujung minggu ni. Patut masa-masa hujung minggu gua diisi dengan aktiviti-aktiviti yang lebih solid dan berfaedah seperti tengok tv, join qiamulail surau al-syakirin seksyen satu, gotong-royong mencegah nyamok edis, basuh kereta, jaga anak dan siram pokok keladi depan rumah.

Sekian update terbaru dari gua. Doakan gua selamat pergi dan kembali.

apei - budak kampung

p/s: Gua harap tak ada makwe-makwe mandi swimming pool lambai-lambai ajak gua join. Takut perjalanan gua ke tempat kursus terganggu.

7 .:

Jarr said...

Apei gua nak lepak Sasana Kijang sama itu Lanai Kijang boleh lu setkan?last year gua sempat pergi sebab comp ni gua buat in house training utk BNM.itu pon gua tak sempat santai..tgk jer..brape duit?

apei said...

jarr - no hal. lunch time gua payung lu makan kat lanai. amacam?

razor said...

huhu...mintak2 kursus tu x best..

jaki!

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

gua terbaca kurus..ingatkan lu dah kurus...hahaha

semoga lu x " eh..nape ada tight dengan gogel plak dalam beg gua nie?"

hehe..

afendi ariff said...

slalu yg wa tau; kursus hjg minggu ni kursus kawin je...eh!

sharamli said...

mesti ramai punya yng lambai2 nanti..

cahaya said...

hikhikhik..
bro..bro..mcm2..
takut bro jer yang mengganggu awek2 kat swimming pool...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...