Pameran Seni di Spain

Assalamualaikum wbt,



Elok mood gua tengah sedap-sedap baru lepas semayang jumaat sambil pekena cendol dapat pulak email berunsur kurang hajar macam ni. Betul-betul macam celaka. Pameran seni yang dianjurkan oleh orang Spanyol. Menaik satu macam baran gua. Lepas ni jangan saper-saper berani nak cakap bahasa Spain sama gua, citer-citer bola liga Spanyol pun gua tak nak dengar lagi-lagi kalau ada kutu yang sebut perkataan Barcelona memang gua bagi tepat kat dada!

apei - budak kampung

Comments

MaszLaVista said…
wei..pic tu sial laa...kiwak tol! akumule laa nk emmo nih
citahrudin said…
ada sesape punya C4 lbeh x?
Ann said…
aksi terlampau...
arfahadnan said…
ces..
mcm haram punyer gambar..
ini penghinaan nih..
cahaya said…
masyaAllah...
teruknya gambar!!!
mmg nak kene sumpah seranah!!!
Jarr said…
gua pon dpt email kurang hajar ni..perangai mmg perangai neraka.
afendi ariff said…
kafir laknatullah cam tu la....
Liliyuli said…
tak patut gambar tu kan? dorang jahat!
suria jay said…
astagfirullah hal azim!! keji gile okk!!!
Nur said…
Innalillah,

Dan umat Islam cuma berdiam diri jer kan? Kalau kita buat kat depa, mau runtuh langit nih depa bom kita.

My new blog. take care

http://stunningyellow.blogspot.com/
KayNisa said…
salam, nak minta izin share kat facebook. tQ
izzah said…
kt mane act pameran ni?

Popular Posts