Tuesday, May 25, 2010

mari bercakap dengan orked - episod 2

Assalamualaikum wbt,

Malam semalam lepas-lepas pekena semayang magrib gua dok mengadap tv cerita Tennis France Open sambil makan kismis. Puan Marlina masak ayam goreng kat dapur manakala Orked tengok tennis sama gua.

Tetiba Orked cakap "Papa... nak tiktop"

"Aper benda tu? papa tak paham la. Tiktop tu aper?"

"Tiktop tu... nak.. jom..jom.." sambil tarik-tarik tangan gua.

Gua pun ikot kan lah permintaan anak dara gua sorang ni sambil teringin gak nak tau 'tiktop' tu aper?

"Tu papa, nak tiktop" sambil tunjuk ke arah tiktop yang di maksudkan.

"Tu bukan tiktop sayang.. tu LAPTOP"

"Nak........."

apei - budak kampung

p/s: Anak gua rupanya nak suruh gua bukak facebook. Ni saper ajak Orked tengok facebook ni? Jawap Puan Marlina..sila jawap...

12 .:

citahrudin said...

aih,,,mcm mn pulak lu tau orked nak tgk pesbuk tok ketua?

aieda said...

confirm la papa dia yang ajar... pandai orked...

Ann said...

mesti nk tgk gmbar2 dia dlm fb kan?

KayNisa said...

mak saya panggil tiptop, fhm2 le org tua.. hihi

Mohd Adziim said...

main game facebook la agaknya tu..xpun skodeng mamat2 jambu dlm facebook tu.

Jarr said...

suruh dia add adam harrazz ye Apei. :D

marlina said...

hahahha tiptop...ingatkan 'lolipop'. orked suker nengok gmbar dier la kat fb mama...orked...orked...

marlina said...
This comment has been removed by the author.
afendi ariff said...

lu pantau sket pei...kang over exposed payah wo...

jarr: lu jgn mcm2 bai....kan wa penah kata, hantar tender dulu...br fair & square...heh!

apei said...

citah - insting sebagai bapak ni lain macam weh.

aieda - mama dia sebenornyer..

ann - betol lah tu, pastu main game siram-siram pokok plak.

kaynisa - pastu mesti ko gelakkan. jahat la ko ni!

mohd adzim - haha.. main game brader.

jarr - adam harazz? takkan perigi carik timber bang..

marlina - tu lah dok ngajor anak main facebook lagi. hahaha..

afendi arip - tak per..tak per.. gua filter kawan2 dia. hehehe..

Miss jane said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,正妹牆,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站

Pelangi Colors said...

comel ! (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...