Monday, October 4, 2010

God Father!

Assalamualaikum wbt,


Dah 2 orang call hand phone gua, sorang hantar email pakai facebook, cakap suruh gua tulis blog. Tapi gua mengelak cakap sekarang gua tengah sibuk setup satu business juta-juta kat timur tengah. Nampaknya diorang pesen paham.

Tapi baru kejap tadi Jarr call terus talipon opis gua. Cakap style mafia-mafia 'God Father' nak ugut colek pastu nak bakar gua atas zink kalau gua tak update blog dalam tempoh 24jam.

Ok Jarr gua dah update...

hehehe..

apei - budak kampung

p/s: Gua dengar liverpool kalah ngan budak-budak baru belajar main bola. Aper citer jarr?

4 .:

n a d e a said...

giler berzaman ko tak update blog, pastu sekali ko update ni je? ceh!
;))

Jarr said...

gua bukan main bagi salam nak ckp ngan orang sibuk ni..ala ala mafia dia kasi gua..
ni bukan hapdet namanya, ni namanya lu testing post entry lepas reset password blog lu..

team ART lu pon kena sekolah kan semalam?team gua mmg hampagas..tapi gua ttp sokong..

giler apa komen gua lagi panjang dari entry lu ni pei..cilake.

aieda said...

ciput nye ke"update"tan ko ni pei...

Helmi said...

Gua pun kecik ati lama lu x update.tp gua phm lu sibuk beraya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...