Orked lagi 4 bulan nak dapat adik.

Assalamualaikum wbt,

Makan epal cicak serunding ikan, minum susu ikut hidung, makan nasik dengan ice cream, tidor dalam tudung saji dan yang terkini 30 minit lepas letak air rebina dalam bathtub pastu mandi dengan air rebina.

Jap lagi gua nak tanya Orked aper yang seronok sgt buat benda-benda macam tu.

apei - budak kampung

Comments

aieda said…
jgn lupa rakam pengakuan orked. aku paling nak tau part mandi ngan air rebena tuu...
sharamli said…
jenuh beli ribena la..hee..
0rked jgn mandikan adek sudah la nanti
qishie said…
tu tanda protes sebab tak lama lagi perhatian untuk dia berkurang kot. huu
@tune® said…
haha...oklah tuh...bukan die g main badminton lawan lindan kan?
fairuspeng said…
tidur dalam tudung saji juga kegemaran ku waktu dulu-dulu...

best.. tambah-tambah kalau tudung saji buluh..
nyamuk x leh masuk.. mak ayah tak nampak...

Popular Posts