Alhamdulillah

Assalamualaikum wbt,




Kalau dah hero tetap hero, tidor pun ikut style gua.




Alhamdulillah,
Baby kedua gua selamat dilahirkan 31 May 2011.


Alhamdulillah,
Semuanya selamat, anak lelaki yang sihat.



Alhamdulillah,
Pn Marlina dah berjaya menghabiskan pantang beliau semalam juga dengan jayanya.



Alhamdulillah,
Gua juga berjaya berpantang dari tulis blog sebab gua busy nak uruskan baby baru, hidup bujang yang 'shit' (sebab bini pantang kat kampung), gosok baju secara solo, bawak motor pi keje secara solo dan makan megi secara solo setiap malam.



Alhamdulillah,
Sejak gua jadi bapak kepada hero dan heroin ni, gua rasa life gua sgt best. Rasa macam semuanya dah sempurna. Betol...



dan Alhamdulillah,
Gua masih ingat password blog ni.


Hahahaha..


apei - budak kampung

p/s: Kata Pn Marlina pada gua malam tadi "Rasanya dah boleh tulis blog balik kot?!"

Comments

fsj said…
waah!! apei baby baru!! tahniah, cium sket baby, comil! orked dah jadik kakak :)
De' Nurul said…
beb apa nama dia? hero tu. hensem! komfem hati kau kembang tak kuncup kuncup kan? hahahah tahniah tahniah.
apei said…
fsj - Thanks sis

De'Nurul - Mohammad Faris. hahaha..tq.
sk8*scootss said…
yeahhhhh
alhamdulillah

tahniah ye..:)
doakan kami juga tau..;p

nama bb ape?
mEiZ SHA said…
alhamdulillah..:)
comel ...
suke kakak orked ye..;)
afendi ariff said…
tahniah bro...lu dh sama level ngan gua skrg...tak blh nak eksen ngan lu lg...heh!
aieda said…
waaah tahniah pei...!! sangat comel. orked apa kabo?
BONDAROCK said…
Tahniah ler menahan nafsu berblogging kerana berkorban diri utk insan2 disayangi !!!

Popular Posts