Saturday, August 6, 2011

wish me luck!

Assalamualaikum wbt,

Kawan facebook campur kawan twitter campur kawan blog campur kawan yang nombor dalam handpon gua campur dengan kawan opis campur dengan jiran-jiran semua nak dekat-dekat tiga ribu orang. Sorang pun gua tak dengar cakap good luck sempena esok gua nak peksa ni. Cik Orked jer dari tadi tak abis-abis cakap "Good luck papa, kakak cayangggg papa!"..

Tak patut sungguh...

Dah la gua nak tidor.

apei - budak kampung.

8 .:

sharamli said...

all da best

aieda said...

hahaha good luck laa. smua org penat pose ni.

mama.orked said...

good luck sayang..doa seorang isteri ini akan mengiringimu selalu..

kEy said...

Wish U Luck~
Abes sume contact2 dlm fon sumer fofular, diorg bz shooting la tuh~

Darab Dua said...

ok. gua belanja satu like cicah kicap dekat lu. ha ha!

Aku... Dia... Kamu.. said...

selamat bertuah bro!!

mEiZ SHA said...

gud luck laa ye..:)

Jarr said...

gua kecik ati lu lupa ulangtahun kelahiran gua arini pei..mulut je lu kata cinta..tapi lu tak bertindak dgn hati...piza domino dgn tony romas sebagai ganti bukak pose.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...