Thursday, March 8, 2012

Assalamualaikum wbt,




Lama betol rasanya gua tak menulis kat belog ni. Setakat hari ni gua dah keluarga baik-baik sahaja. Alhamdulillah segala urusan dunia semua dipermudahkan Allah, keputusan telah dibuat dan insyaAllah segala yang dirancang akan berjalan lancar.

Rasanya gua ingin kembali menulis macam sebelum-sebelum ni.

Ok dari mana gua nak mulakan ni... hahaha...

apei - budak kampung.

p/s: ada lagi ke orang baca blog gua ni?

7 .:

aieda said...

hari-hari aku terbaca tweet 'apei' dah macam rasa baca blog 'apei' dah...

apei said...

hahah tq aieda, tp twitter dah tutup (berkuat kuasa hari ni). so tulis blog balik lah. hehehe..

aliff muhammad said...

gua baca blog lu

apei said...

wahhh tak sangka ada jugak yang baca lagi blog ni. hahah.. tq bro.

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

ada je...

Darab Dua said...

cilakak!pesen 1 entry 1 page ni buat gua rasa nak bakau modem! ha ha

apei said...

naddy - hahah tq weh.

DD - Ok..ok nanti gua adjust bagi 1 page banyak entry.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...