Alhamdulillah...

Assalamualaikum wbt,



Alhamdulillah... tu jer yang mampu gua cakap. Segalanya nampak berjalan dengan baik setakat ni.
Alhamdulillah... kami selamat tiba di sebuah pekan kecik lebih kurang 9000 kilometer dari pekan Ampang.
Suhu memang jauh beza dari Ampang. Suhu paling panas waktu siang sekadar 17'c dan malam suhu boleh turun ke 0'c. Alhamdulillah berkat doa keluarga dan rakan-rakan, kami sihat sejahtera disini. Banyak lagi perkara yang perlu dibiasakan, bahasa, makanan, budaya dan kerinduan pada keluarga. hahaha..

Seperkara lagi, Mahasuci Allah, tempat ini sangat cantik. Kalau ada rezeki datang lah ke sini dan saksikan indahnyer ciptaan Allah.

Koneksi internet disini agak mahal tapi kelajuan nyer serupa macam unifi di Ampang walaupun sekadar menumpang wifi di depan kedai kebab.

InsyaAllah ada masa gua update lagi. Doakan gua sekeluarga.

apei - budak kampung

p/s: Terima kasih untuk abam darabdua. You're superb bro!

Comments

MrJocko said…
This comment has been removed by the author.
MrJocko said…
bro, nanti senang-senang ko pegi la kat kedai kebab tu, email kau aku,
banyak benda nak tanya ni. nak jumpa ko kat 'Ampang', jauh sangat,,,
aieda said…
Wahhh bestnye. Hope impian aku nak smbung study abroad jgk kesampaian. Selamat belajo. Kim salam orked.
fsj said…
salam apei, kat mane skang? NZ ke? weh rindu nye kt sane, if u'r there which part? smbung phd ke? tahniah :)
Nadea Emerald said…
dimanakah dikau sekeluarga ni wei?
yela tu 9000km je dr ampang..

all the best !
❀aRaBeLLa❀ said…
wifi depan kedai kebab tu free tak?
sharamli said…
berapa lama kat sana
Ahkak Intan said…
Alhamdulillah... semoga lancar segala urusan dan dipermudahkan oleh Nya... Ada duit carik umah besor sket. Senang akak nak datang.. hik hik hik
Bestnya Marlina dpt sambung belajar...kirim salam kat dia ye pei..

hang tu jaga anak elok2 ye Apei...
bila si adik nak ikut bwk pi sana pulak?
CHEDEM said…
all the best bro
CHEDEM said…
lama tak update,apakabar la kawan saya ni
Anonymous said…
syed ismu azzam telah meninggalkan jejaknye di sini
afendi ariff said…
best lu bro...
bleh mkn kebab ari2...
heh!

Popular Posts