Sunday, April 15, 2012

Alhamdulillah...

Assalamualaikum wbt,



Alhamdulillah... tu jer yang mampu gua cakap. Segalanya nampak berjalan dengan baik setakat ni.
Alhamdulillah... kami selamat tiba di sebuah pekan kecik lebih kurang 9000 kilometer dari pekan Ampang.
Suhu memang jauh beza dari Ampang. Suhu paling panas waktu siang sekadar 17'c dan malam suhu boleh turun ke 0'c. Alhamdulillah berkat doa keluarga dan rakan-rakan, kami sihat sejahtera disini. Banyak lagi perkara yang perlu dibiasakan, bahasa, makanan, budaya dan kerinduan pada keluarga. hahaha..

Seperkara lagi, Mahasuci Allah, tempat ini sangat cantik. Kalau ada rezeki datang lah ke sini dan saksikan indahnyer ciptaan Allah.

Koneksi internet disini agak mahal tapi kelajuan nyer serupa macam unifi di Ampang walaupun sekadar menumpang wifi di depan kedai kebab.

InsyaAllah ada masa gua update lagi. Doakan gua sekeluarga.

apei - budak kampung

p/s: Terima kasih untuk abam darabdua. You're superb bro!

14 .:

MrJocko said...
This comment has been removed by the author.
MrJocko said...

bro, nanti senang-senang ko pegi la kat kedai kebab tu, email kau aku,
banyak benda nak tanya ni. nak jumpa ko kat 'Ampang', jauh sangat,,,

aieda said...

Wahhh bestnye. Hope impian aku nak smbung study abroad jgk kesampaian. Selamat belajo. Kim salam orked.

fsj said...

salam apei, kat mane skang? NZ ke? weh rindu nye kt sane, if u'r there which part? smbung phd ke? tahniah :)

Nadea Emerald said...

dimanakah dikau sekeluarga ni wei?
yela tu 9000km je dr ampang..

all the best !

❀aRaBeLLa❀ said...

wifi depan kedai kebab tu free tak?

sharamli said...

berapa lama kat sana

Ahkak Intan said...

Alhamdulillah... semoga lancar segala urusan dan dipermudahkan oleh Nya... Ada duit carik umah besor sket. Senang akak nak datang.. hik hik hik

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

Bestnya Marlina dpt sambung belajar...kirim salam kat dia ye pei..

hang tu jaga anak elok2 ye Apei...
bila si adik nak ikut bwk pi sana pulak?

CHEDEM said...

all the best bro

CHEDEM said...

lama tak update,apakabar la kawan saya ni

Anonymous said...

syed ismu azzam telah meninggalkan jejaknye di sini

afendi ariff said...

best lu bro...
bleh mkn kebab ari2...
heh!

Unknown said...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...