KK

[30/07 20:24] DSMN: Salam... kalau hotel Grandis same building ngan Suria, rated tak confirm 4 star hotel. Kalau hotel Gaya di sebelah Suria. Sewa murah sikit dari Grandis.. Kebanyakan hotel di KK dalam walking distance jer. Apa pasal tak nak duduk rumah di tg aru?
[30/07 20:47] Firdaus: Kol 1am teksi ada lagi ke airpot KK? International airpot patut ada ler kot kan. Takpalah duduk hotel jer ada kawan.
[30/07 20:48] DSMN: Kalo 1 am tu ayah jer lah jemput... tapi tak tau lah hotel ada late checkin..
[30/07 20:50] Firdaus: Ok kot hotel grandis tu sb same building dgn suria.
[30/07 20:51] DSMN: 👌.. whatever u wish. Nak duduk tg aru ayah mintak org kemas sikit. Dh lama kosong.

----------------------------------------------------------------------------
Aku nak ke KK minggu depan.  Dato Sri sendiri nak ambik aku. 15 kali aku baca, biar betol org tua ni, selalu dia suruh entah sapa-sapa ambik aku. Pastu offer pulak aku duduk kat condo tg aru... yg dh berapa lama tak ada org duduk. Nak suruh aku duduk sorang? Memang tak ler... aku dok jerlah kat hotel apa2 yg opis bagi. Sebelum KK, KL dulu insyaAllah.

Apei - budak kampung

Comments

Popular Posts